هشتمین سفر رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به سراوان در دو سال گذشته؛
تاکید بر ضرورت سرعت بخشی به اقدامات در راستای بهبود زیرساخت ها و سطح کیفی ارائه خدمات
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در هشتمین سفر خود به سراوان بر سرعت بخشی به اقدامات در راستای بهبود زیرساخت ها و سطح کیفی ارائه خدمات در بخش های مختلف بهداشت و درمان این شهرستان تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی- دکتر حبیب غزنوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان که به همراه معاونین درمان، بهداشت، غذا و دارو به سراوان سفر کرده بود گفت: با توجه به مرزی بودن شهرستان سراوان و آمار قابل توجه تردد ها از مرز، ضمن ضرورت تقویت آموزش ها به مردم و افزایش تبلیغات محیطی در راستای ارتقاء سواد سلامت، مسئولیت بخش های مختلف بهداشت برای مراقبت از سلامت مردم و درمان برای بازگشت سلامت بیماران بسیار سنگین تر است.
وی ادامه داد: علاوه بر این تصادفات جاده ای و مجروح شدن اتباع بیگانه غیر مجاز، منتج به تحمیل بار کاری مضاعف بر بیمارستان های این منطقه می شود.
وی گفت: قدردان تلاش ها و زحمات همکارانمان هستیم و از طرف دیگر برای ارتقاء کمی و کیفی خدمات در این منطقه برنامه ریزی ها به ترتیب در حال اجراست.
دکتر غزنوی در حاشیه بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت شماره 2 شهری سراوان گفت: کاهش روند ابتلا به مالاریا در این شهرستان نشان دهنده موفقیت اقدامات پیشگیرانه تیم سلامت و همراهی خوب مردم است.
وی افزود: علاوه بر مالاریا، کاهش قابل توجه مرگ مادران باردار در منطقه ای چون سراوان که آمار بالای موالید را دارد از تلاش مضاعف تیم های مراقب سلامت مادران در بخش بهداشت و از طرفی ماماها و متخصصین زنان و زایمان در بیمارستان ها حکایت دارد.
وی با اشاره به اینکه کاهش این شاخص در سراوان منتج به تغییر قابل توجه در شاخص مرگ مادران در تمامی شهرهای زیر مجموعه دانشگاه و حتی کشور شد افزود: خوشبختانه با کاهش میزان مرگ مادران باردار از56 در صد هزار تولد زنده به 31 در صد هزار تولد زنده در شهرهای زیر مجموعه دانشگاه و تغییر شاخص در کشور، هم اکنون جمهوری اسلامی ایران، پس از عبور از چین توانست جایگاه بهتری نسبت به ایالات متحده آمریکا از لحاظ مراقبت های مادران باردار و کاهش مرگ بدست آورد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همچنین در این بازدید، ضمن بررسی روند ثبت پرونده ها و رسیدگی و ارائه خدمات به مراجعین بخصوص بیماران مبتلا به سل، مراقبت های بیماران مبتلا به مالاریا، تب کریمه کنگو و تب دانگ، در خصوص تجهیز مراکز به اسپیلت با توجه به تنش آبی منطقه تاکید کرد.
در این دیدار دکتر سعید مساعد رئیس شبکه بهداشت و درمان سراوان ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص شیوه انجام مراقبت ها، بر ضرورت جذب تعدادی از نیروهای مامای شاغل در مراکز، تاکید کرد که با موافقت رئیس دانشگاه، مقرر شد روند اداری تغییر رابطه استخدامی این افراد در حوزه بهداشت انجام شود.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان