در مراسم گرامیداشت هفته تشکل ها و مشارکت های اجتماعی؛
تاکید استاندار سیستان و بلوچستان بر ضرورت هم افزایی و انسجام بین تشکل های اجتماعی
استاندار سیستان و بلوچستان بر ضرورت هم افزایی و ایجاد انسجام بیشتر در بین تشکل های اجتماعی تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی – دکتر محمد کرمی استاندار سیستان و بلوچستان در مراسم گرامیداشت هفته تشکل ها و مشارکت های اجتماعی گفت: پیشگیری اولویت بیشتری بر درمان دارد و باید با ارائه آموزش های لازم و استفاده ظرفیت مردم در جهت رفع آسیب های اجتماعی گام برداریم.
دکتر کرمی قرآن کریم را بهترین راهنما در زندگی فردی و اجتماعی عنوان کرد و افزود: وقتی فرهنگ دچار مشکل می شود، آسیب های اجتماعی اتفاق می افتد، بنابراین فرهنگ اسلامی و قرآنی بهترین دستورالعمل و دریچه علمی برای افراد جامعه است.
وی فعالیت های گروه های جهادی را ارزشمند عنوان کرد و افزود: در بحران سیل جنوب استان با استفاده از ظرفیت تشکل های مردمی برای کمک به سیل زدگان اقدامات خوبی را انجام دادیم که نیاز حتی به گروه های جهادی بسیار کمتر شد.
دکتر حبیب غزنوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز ضمن گرامیداشت هفته تشکل ها و مشارکت های اجتماعی گفت: حوزه سلامت متولی 25 درصد سلامت جامعه است و 75 درصد نیازمند مشارکت مردم و سایر نهاد ها است.
وی کسب تمام موفقیت ها سلامت در استان سیستان و بلوچستان را مرهون مشارکت یکایک مردم عنوان کرد و افزود: در عرصه سلامت استان به سبب مشارکت مردم توانسته ایم در سه سال گذشته میزان مرگ و میر مادر را از ۵۶ در ۱۰۰ هزار تولد زنده به ۳۱ در ۱۰۰ هزار تولد زنده ارتقاء دهیم.
وی با اشاره به این موضوع که کشور ایران در حوزه مشارکت های اجتماعی فرهنگ غنی دارد افزود: در حوزه مشارکت های اجتماعی فرهنگ کشور ما به ما می گوید وقتی با هم باشیم موفقیت های خوبی کسب خواهیم کرد.
دکتر غزنوی گفت: استان سیستان بلوچستان 3 درصد جمعیت کشور را داراست و 10 درصد موالید کشور در این استان رخ می دهد.
آقای رضا شریفی، معاون سیاسی و اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان نیز با اشاره به این که سمن ها و تشکل های غیر دولتی در استان سیستان و بلوچستان ریشه و سابقه تاریخی دارند، افزود: در این استان از قدیم در شمال استان فرهنگ اشر و مدد جهت لایروبی انهار و سنت کمکی جهت برگزاری مراسمات عروسی و عزا و همچنین در جنوب استان نیز سنت میارجل برای دفاع از مظلوم و اختلافات و فرهنگ بجاری برای برگزاری مراسمات عروسی و عزا بوده که ظرفیت های اجتماعی بی نظیری نهادینه شده است.
وی ادامه داد: علاوه بر سابقه تاریخی مشارکت اجتماعی در استان سیستان و بلوچستان، ضریب مشارکت سمن ها در کنشگری مدیریت استان نیز افزایش یافته است که شایسته تقدیر است.
شایان ذکر است: در این مراسم نماینده سازمان های مردم نهاد در شورای توسعه و حمایت از تشکل های مردم نهاد استان،مدیر کانون جهادی مهرورزی، مدیر عامل موسسه خیریه حیدر کرار سراوان، نائب رئیس هیت مدیره تشکل های مردم نهاد فرشته ماندگار فاطمه نیز به بیان مسائل، مشکلات و انتظارت تشکل ها پرداختند و بیانیه روز تشکل ها و مشارکت اجتماعی توسط استاندار سیستان و بلوچستان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و جمعی از مسئولین استانی به امضاء رسید.
لازم به ذکر است: در پایان این مراسم از سمن ها گروه های خیریه و جهادی با اهداء لوح تقدیر ، قدردانی شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان