انعقاد تفاهم نامه همکاری بنیاد علوی و دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به اقشار نیازمند جهت ارائه خدمات درمانی رایگان
دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و بنیاد علوی کشور در راستای ارائه خدمات درمانی رایگان به اقشار نیازمند، تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.

به گزارش روابط عمومی - دکتر حبیب غزنوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در نشست عقد تفاهم نام همکاری با بنیاد علوی ضمن تسلیت شهادت سید حسن نصرالله، دبیر کل حزب الله لبنان گفت: همراهی بنیاد علوی و سایر گروه های جهادی و انجمن های خیریه بعنوان سرمایه ای ارزشمند برای نظام سلامت محسوب می شود.
وی با اشاره به اینکه استان سیستان و بلوچستان در همسایگی با کشورهایی که پایین ترین شاخص های بهداشتی را دارند قرار دارد، افزود: اجرای این طرح ها با همکاری انجمن ها و گروهای خیریه در راستای ارتقای سلامت، موجب آثار و برکاتی ماندگار برای مرم استان خواهد داشت.
ابرازه، مدیرعامل موسسه سلامت بنیاد علوی نیز در این نشست گفت: اقدام مهم بنیاد علوی در مسیر توانمندسازی محرومان و محرومیت زدایی است.
وی با اشاره به اینکه این بنیاد در حوزه آموزش، اشتغال زایی و سلامت افراد نیازمند فعالیت دارد، افزود: این بنیاد در حوزه سلامت در بخش های آموزش و پیشگیری سلامت دهان و دندان، خدمات چشم پزشکی، شنوایی شناسی و سلامت مادران باردار با همکاری گروههای جهادی برای دهک های پایین جامعه در کنار حوزه سلامت استان سیستان و بلوچستان است.
خانم لیلا سایگانی، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری سیستان و بلوچستان گروه های خیریه را مقربین درگاه الهی عنوان کرد و اظهار داشت: برای اینکه رویکرد اجتماع محور در جامعه داشته باشیم باید مردم را توانمند کنیم تا سلامت جامعه ارتقاء یابد.
وی افزود: هر وقت مردم پای کار آمدند، مشکلات سریعتر حل شد و بعنوان بازوی توانمند در دولت عمل کردند.
مهندس احمد بامری، مدیر سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تا قبل از انقلاب در این استان پزشکان هندی و بنگلادش حضور داشتند ولی به برکت جمهوری اسلامی و انقلاب در حال حاضر در تمامی روستاها پزشک حضور داردو از متخصصان توانمند برخوداریم.
وی با اشاره به اینکه با توجه به کم برخورداری استان، نگاه ویژه گروه های خیریه در کنار حوزه سلامت می تواند حلال بسیاری از چالش ها باشد افزود: امیدواریم با مشارکت گروه های خیریه و انجمن های مردم نهاد و بنیاد علوی گام های موثری را در اتقاء سلامت مردم محروم و نیازمند این استان برداریم.
وی افزود: علاوه بر اجرای طرح لبخند مهر و حمایت بنیاد علوی در خصوص اجرای برنامه شنوایی شناسی، چشم پزشکی و درمان های مادران باردار، نیازمند همکاری در تکمیل پروژه ها، زیر ساخت های سلامت و تجهیزات پزشکی هستیم.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان