افزایش پذیرش بیمارستان های زیرمجموعه حاکی از افزایش اطمینان مردم به خدمات بهداشتی و درمانی
افزایش 40 درصدی میزان مراجعات مردم به مراکز درمانی زیرمجموعه در دو سال گذشته، حاکی از اطمینان مردم به خدمات نظام سلامت است.

به گزارش روابط عمومی _ دکتر حبیب غزنوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت گفت: خوشبختانه سطح امکانات و خدمات بهداشتی و درمانی در استان، روز به روز در حال افزایش است و از همه این ظرفیتها برای تسهیل و افزایش خدماترسانی به مردم و مراجعهکنندگان استفاده میکنیم، اما شاهد هستیم تعدادی از هم استانی های عزیز جهت درمان به سایر نقاط کشور مراجعه می کنند که ضرورتی ندارد و بیشتر سفر جنبه سیاحتی درمانی دارد.
وی با بیان اینکه طبقهبندی خدمات بهداشتی و برنامه پزشکی خانواده میتواند راه حل اصلی بسیاری از مشکلات بهداشتی و درمانی باشد گفت: خوشبختانه طرح نظام ارجاع با موفقیت در استان در حال انجام است و امیدواریم با کمک سازمان بیمه این طرح منجر به بهبود کیفیت شود.
دکتر ابوالفضل احمدزاده معاون حقوق عامه دادگستری استان سیستان و بلوچستان نیز گفت: سیستان و بلوچستان از استان های کم آب کشور است و قطعا در سال آینده با چالش های مختلفی در این حوزه روبرو خواهیم بود.
وی ادامه داد: لازم است تا همه دستگاه های اجرایی نسبت به مدیریت مصرف آب، کاهش مصرف اقدام نمایند.
دکتر احمد زاده از انسداد چاه های آب غیرمجاز در شهر زاهدان خبر داد و افزود: شهروندان نیز لازم است تا بیشتر در مصرف آب صرفه جویی کنند.
وی با تقدیر و قدردانی از زحمات کادر بهداشت و درمان و خدمت رسانی به مردم گفت: خوشبختانه شاخص های خوبی در حوزه بهداشت و درمان وجود دارد و بسیاری از امکانات موجود در استان در سایر نقاط کشور وجود ندارد، اما علیرغم این همه خدمات خوبی که ارائه می شود بعضی افراد دنبال یک بهانه کوچک از سیستم هستند و همان هم به صورت گسترده در سطح کشور پخش می شود.
وی ادامه داد: باتوجه به نزدیک شدن به تعطیلات پایان سال لازم است تا برنامه ریزی دقیقی توسط متولیان امر صورت گیرد تا نحوه ارائه خدمات در مراکز بهداشتی و درمانی دچار وقفه و قطع نشود و بیماری نیاز به ارجاع به سایر استان ها نداشته باشد.
وی با بیان اینکه نظارت و برخوردهای جدی با تهدید کنندگان سلامت مردم صورت می گیرد گفت: لازم است تا مردم از مصرف فست فود و غذاهای آماده به جد خودداری کنند.
دکتر احمد زاده گفت: به جا ماندن پسماندهای ساختمانی، معضلات زیادی را از جمله آلودگی های زیست محیطی، بد منظره شدن فضای شهر، مرگ و میر افراد و یا بروز حادثه را در پی دارد و لازم است شهرداری نسبت به جمع آوری آن با فوریت اقدام کند.
مهندس لکزایی مدیر آب و فاضلاب زاهدان نیز گفت: شاخص اصلی گوارا بودن آب آشامیدنی هدایت الکتریکی(EC) یا TDS آب می باشد.
وی ادامه داد: استفاده از آب شرب جهت آبیاری فضای سبز غیرقانونی است و لازم است تا شهرداری ها، بیمارستان ها و سایر ارگان نسبت به استفاده از پساب فاضلاب با EC مناسب اقدام کنند.
قابل به ذکر است در سیزدهمین کمیته صیانت از سلامت مردم مباحث مرتبط با آب آشامیدنی سالم، پسماندها، پساب، مراکز متخلف کننده مواد غذایی و بهداشتی، عرضه غیر بهداشتی دام و.. بررسی و راهکارهایی ارائه شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان