استرس، خوب است یا بد؟
روانشناسان معتقدند اگر چه استرس زیاد باعث افت عملکرد می شود اما همیشه مقداری استرس برای اینکه ما را وادار به عمل کند، مفید است.
.jpeg)
به گزارش روابط عمومی- خانم فاطمه سرگزی، مدیر سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این باره گفت: استرس همیشه جنبه منفی ندارد، برخی از استرس ها مفیدند و باعث می شوند که ما انرژی لازم برای انجام برخی از کارها را به دست بیاوریم.
به گفته سرگزی آنچه برای یک فرد استرس زا می باشد می تواند برای فردی دیگر فاقد استرس باشد، پس برداشت انسان ها از موقعیت ها در ایجاد و تداوم استرس تاثیر چشمگیری دارد.
وی گفت: هر کجا باشید و هر کاری انجام دهید نمی توانید از استرس اجتناب کنید، ولی می توانید آن را تحت کنترل در آورید تا شما را کنترل نکند.
وی ادامه داد: در زندگی تغییراتی مثل رفتن به دانشگاه، ازدواج، تغییر شغل، و یا بیماری، استرس های مکرر ایجاد می کنند، به خاطر بسپارید که برخی از استرس ها به نفع شما نیز می باشند.
مدیر سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با تاکید بر بهره گیری از راهکار های مناسب برای مدیریت استرس افزود: اولویت ها را مشخص کنید و مدیریت زمان داشته باشید، تمرین مواجهه با موقعیتهای استرس زا انجام دهید، خواسته های خود را بررسی کنید، سبک زندگی سالمی داشته باشید، روش های تمدد اعصاب که برایتان مفید است را بیابید و تغییرات را به عنوان جزئی از زندگی بپذیرید.
وی تصریح کرد: استرس یک نوع واکنش روان انسان در مقابل تغییرات، حوادث و موقعیتها در زندگیست و باید آن را پذیرفت و آن را کنترل کرد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان