اجرای طرح تشدید نظارت بهداشت محیط بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در سراوان
طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به مناسبت ماه مبارک رمضان در شهرستان سراوان در حال برگزاری است

به گزارش روابط عمومی _ دکترعربشاهی رئیس مرکز بهداشت سراوان گفت: در راستای اجرای برنامه های نظارتی و اعمال قانون بر اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان و نیز نظارت مستمر بر تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی، اجرای طرح تشدید با حضور تیم های کارشناسان مهندسی بهداشت محیط شبکه بهداشت در سطح شهرستان صورت گرفت.
وی ادامه داد: در این طرح از صنوف مختلفی اعم از فروشگاههای عرضه مواد غذایی، گوشت و مرغ فروشی، نانوایی و... بازدید بعمل آمد و ضمن آموزش کسبه در زمینه های بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی، مشخصات مواد غذایی بهداشتی، نظافت محیط و دخانیات جهت متخلفین اقدامات قانونی در نظر گرفته شد.
دکتر عربشاهی افزود: سامانه تلفنی 190 وزارت بهداشت برای ثبت و رسیدگی به شکایات مردم از رستورانها، اغذیه فروشی ها، تخلفات مربوط به مواد غذایی، تخلفات مربوط به آلودگی های محیطی است و هم استانی های عزیز می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را به این سامانه گزارش دهند.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان