آغاز پویش ملی تغذیه سالم در استان سیستان و بلوچستان
پویش ملی تغذیه سالم با هدف برخورداری از تغذیه سالم و پیشگیری از بروز بیماری ها، همزمان با سراسر کشور از امروز اول بهمن ماه تا 15 این ماه در استان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی- دکتر مهدی زنگنه، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان این مطلب گفت: بیماریهای قلبی عروقی علت اصلی مرگ در افراد بالای 30 سال و دومین عامل مرگ در افراد 15 تا 59 سال می باشد، از طرفی حدود 80 درصد مرگ و میرها در بیماری های قلبی-عروقی ناشی از پرفشاری خون، مصرف سیگار و کلسترول بالا میباشد.
دکتر زنگنه افزود: نمک (سدیم) علت اصلی پرفشاری خون میباشد، هر فرد در طول روز باید بین ۳ تا ۵ گرم نمک مصرف نماید اما در کشور ما این میزان 2 برابر می باشد .
وی گفت: اصلاح شیوه زندگی به ویژه عادات غذایی مردم یک راهکار اساسی برای پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر می باشد و آموزش مردم در زمینه رژیم غذایی مناسب اولین قدم مثبت در راستای پیشگیری از این بیماری ها است .
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: پویش ملی سلامت و اطلاع رسانی تغذیه سالم از امروز یکم الی 15 بهمن ماه با هدف اطلاع رسانی در خصوص مصرف نمک تصفیه شده ید دار و ارتقا دانش آحاد جامعه در راستای افزایش مصرف شیر و لبنیات آغاز شد.
وی ادامه داد: در این پویش کارشناسان تغذیه، مراقبین سلامت و بهورزان اطلاع رسانی و آموزش برای مراجعین را برعهده دارند همچنین اجرای برنامه های آموزشی برای دانش آموزان از طریق جلسات آموزشی ، برگزاری مسابقات نقاشی ، مقاله نویسی و جشنواره غذا در مدارس اجرا می گردد و اطلاع رسانی از طریق برنامه های صدا و سیما، برپایی ایستگاه سلامت و آموزش کارکنان از دیگر برنامه ها ی پویش می باشد .
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: هم وطنان عزیز می توانند با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت و انجام مراقبتهای گروه سنی ، از میزان سلامت خود مطلع و در صورت نیاز رژیم غذایی مناسب را از کارشناسان تغذیه دریافت نمایند .
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان