پویش حفظ جزء سی ام قرآن کریم
.
کانون قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای نخستین بار برگزار می کند :
پویش حفظ جزء سی ام قرآن کریم
محمد حسین رضایی، نائب رئیس کانون قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت:پویش حفظ جزء سی ام قرآن کریم با عنوان "سی امین پر پرواز" ویژه دانشجویان و اساتید دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در دو بخش مجزا برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: در بخش اول پویش ویژه دانشجویان که با همکاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار می شود، دانشجویان علاقمند به مشارکت در طرح می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام تا ۲۱ شهریور ماه به کانال طرح سی امین پر پرواز @Tarh30thParParvaz یا آیدی زیر ارتباط برقرار کنند.
علوم پزشکی زاهدان: @Mkh1234
علوم پزشکی اصفهان: @ShogheParvaz_313
وی افزود: در بخش ویژه اساتید نیز که برای نخستین بار در دانشگاه برگزار می شود، ۳۰امتیاز فرهنگی ویژه شرکت کننده گان در طرح در نظر گرفته است .
شایان ذکر است علاوه بر اساتید پزشکان، دندان پزشکان و داروسازان نیز مشمول این طرح بوده و می توانند مشارکت داشته باشند.
علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در پویش می توانند تا تاریخ بیستم شهریور با شماره ۰۹۹۲۷۹۲۸۵۰۶ ارتباط برقرار نمایند.
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
comment