پلمپ یک کارگاه قنادی و جمع آوری 150 کیلوگرم مواد غذایی از سطح عرضه در شهرستان میرجاوه

با هدف صیانت از سلامت مردم یک واحدکارگاه قنادی متخلف در شهرستان میرجاوه پلمپ شد.

1398/02/24 - 22069


خبــــــــــر 

چشمان بیدار مهندسان بهداشت محیط ؛

پلمپ یک کارگاه قنادی و جمع آوری 150 کیلوگرم مواد غذایی از سطح عرضه در  شهرستان میرجاوه

 

با هدف صیانت از سلامت مردم یک واحدکارگاه قنادی متخلف  در شهرستان میرجاوه پلمپ شد.

به گزارش روابط عمومی- دکتر مصطفی احمدی مقدم سرپرست مرکز بهداشت میرجاوه با بیان این مطلب گفت: در راستای اجرای طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان، مهندسین بهداشت محیط این شهرستان، به صورت مستمر و منظم از واحدهای تولید و عرضه مواد غذایی بازدید می کنند.

وی با اشاره به اینکه 21 مورد نمونه برداری از مواد غذایی تا کنون انجام شده است ادامه داد: در اجرای این طرح تا کنون 150 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته از سطوح عرضه در این شهرستان جمع آوری شد.

وی تصریح کرد: نظارت های بهداشتی تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.

دکتر مصطفی احمدی مقدم افزود: شهروندان می توانند در صورت مشاهده تخلف در مراکز تولید و عرضه مواد غذایی، موارد را با ستاد فوریت های سلامت محیط و کار به شماره تلفن 190 اطلاع دهند.

 

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

تهیه: عباس جهانتیغی/ تنظیم: مهدیه کیخوایی