• تقدیر از دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در حوزه خدمت رسانی به دانشجویان شاهد و ایثارگر
    در مراسمی که به مناسبت تکریم و تجلیل از دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار شد از دکتر سید محمد هاشمی شهری به عنوان رئیس دانشگاه و رئیس ستاد شاهد و ایثاگر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تقدیر شد.
  • مشارکت پرستاران شاغل و دانشجویان پرستاری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در طرح غربالگری فشار خون
    در راستای اجرایی نمودن طرح بسیج ملی کنترل فشار خون پرستاران شاغل و دانشجویان پرستاری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان دانشگاه ازاد زاهدان در این طرح ملی مشارکت فعال خواهد داشت
  • از 22 هزار بیمار فشار خونی استان سیستان و بلوچستان فقط 6 درصد فشار خون کنترل شده دارند.
    در طرح غربالگری فشار خون علاوه بر شناسایی بیماران دارای فشار خون، کنترل و بررسی وضعیت 22 هزار بیمار شناسایی شده و ارا ئه مراقبتها و اقدامات درمانی این بیماران از برنامه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
  • مشارکت 100 دانشجو در کانون جهادی شهید محسن باقری و ارائه خدمات بهداشتی درمانی رایگان در مناطق محروم استان
    تعدادی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با حضور در مناطق دور دست استان و در راستای خدمات رسانی به مردم خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می کنند.
  • فشار خون بالا، علت 70 درصد بیماریهای کلیوی در استان سیستان وبلوچستان
    در استان سیستان وبلوچستان 790 بیمار کلیوی در هفته ای 3 نوبت تحت پوشش خدمات دیالیزقرار می گیرند که 70 درصد انان دارای بیماری زمینه ای پرفشاری خون بوده اند.
  • 27 داروساز دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به کمپین ملی غربالگری فشار خون پیوستند.
    27 داروساز دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با معرفی داروخانه هایشان بعنوان پایگاه غربالگری فشار خون به کمپین ملی غربالگری فشار خون پیوستند.
  • هفته خوابگاه ها فرصتی است تا دانشجویان عزیزمان به شکل عملی با مفهوم مشارکت آشنا شوند.
    دکتر علیرضا انصاری مقدم، معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در جمع دانشجویان به مناسبت هفته خوابگاه ها گفت: هفته خوابگاه ها فرصتی است تا دانشجویان عزیزمان به شکل عملی با مفهوم مشارکت آشنا شوند.
  • معیار ارزیابی ایده های فن آورانه در حوزه سلامت حفظ ایمنی بیمار و ارتقاء شاخص های پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری هاست
    با توجه به اهمیت ایمنی بیمار و تخصصی بودن حوزه سلامت، ارزیابی ایده های فن آورانه در این حوزه نیازمند دقت و حساسیت بالائی است. رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان با اعلام این مطلب گفت: از آنجا که این حوزه کاملا تخصصی می باشد معیار ارزیابی ایده های فن آورانه در حوزه سلامت حفظ ایمنی بیمار و ارتقاء شاخص های پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری هاست.
  • روابط عمومی / پیام تسلیت به همکار گرامی سرکار خانم پهلوانی شیخی
    عضو محترم هیئت علمی و مدیر گروه مامایی دانشکده پرستاری و مامایی
  • ارائه آموزش کنترل پرفشاری خون و غربالگری فشار خون در ایستگاه سلامت سیار مستقر در مصلی نماز جمعه زاهدان
    در اولین روز از آغاز کمپین اطلاع رسانی فشار خون آموزشهای کنترل فشار خون و غربالگری در پایگاه سلامت سیار مستقر در مصلی نماز جمعه به نماز گزاران ارائه گردید.

<< صفحه قبلی4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 صفحه بعدی >>

مصرف نا منظم دارو و عدم تبعیت بیمار از دستور مصرف دارو؛ از علل اصلي ناکامی در درمان فشارخون بالا
    اعضای هیئت مدیره و بازرسان مجمع بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در انتخاباتی با حضور همکاران مشخص شدند.
    توجه به اصول اقتصاد مقاومتی در فعالیت های مالی و اداری حوزه سلامت ضرورت دارد
    فراخوان چهارمین جشنواره بانوان کارآفرین برگزیده و آینده پژوه ایرانی
    فراخوان معرفی فرایندهای آموزشی به جشنواره شهید مطهری
    طراحی مداخلات درمانی برای بیماران فشار خون بالا از مهمترین اهداف نظام سلامت است.
    مقاومت و عدم رضایت به اعزام، برخی از مادران باردار مناطق روستایی سراوان، مهمترین تهدید سلامت
    ظرفیت درمانی شهرستان سراوان به 350 تخت بستری افزایش پیدا می کند
    اقدام خداپسندانه متخصص رادیولوژی بیمارستان دارالشفاء میرجاوه و انجام سونوگرافی برای مادران باردار منطقه ریگ ملک
    افزایش ضخامت عضله قلب و تاثیر منفی در عملکرد طبیعی قلب از عوارض فشار خون بالا
    تقدیر از نقش دانشگاه علوم‌پزشکی زاهدان در کاهش آسیب های اجتماعی
    با تلاش و پی گیری 18 ساعته، بالاخره مادر باردار برای اعزام به بیمارستان رضایت داد
    کمپین من فشار خون خود را می دانم...گامی در مسیر مشارکت مردم در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون
    سنجش فشار خون کافی نیست، کنترل عوارض فشار خون هدف ماست.
    معرفی دو واحد عطاری متخلف عرضه کننده قرص برنج به مراجع قضایی
    مسئول خدمات بیمارستان دارالشفاء میرجاوه تنها نماینده استان در کلاس پیش فصل داوران لیگ برتر فوتسال کشور
    فشار خون، آغاز شصت سالگی را برایم با درد و رنج همراه ساخت
    در مسابقات والیبال جام رمضان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تیم های معاونت فرهنگی و امور دانشجوئی و معاونت توسعه و مدیریت منابع به ترتیب مقام های اول مسابقات والیبال بانوان و آقایان را کسب کردند.
    مراجعه هزار و 500 نفر به بیمارستان ها و مراکز درمانی شهرهای زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای انجام غربالگری پرفشاری خون
    شناسایی 36 بیمار بی اطلاع از فشار خون در پایگاههای فرودگاه و بیمارستان خاتم الانبیاء زاهدان