• نیروسازی به معنای پرورش نیروی انسانی خلاق، با انگیزه و کاردان هنر بزرگ مدیران است
    پرورش نیروی انسانی خلاق، با انگیزه و کاردان یکی از مهمترین و ماندگار ترین خدمات مدیران کارآزموده است و باید در این خصوص اهتمام بیشتری داشت.
  • مشارکت 340 پرستار و تکنسین فوریتهای پزشکی در طرح غربالگری فشار خون
    از زمان آغاز طرح بسیج ملی کنترل فشار خون تا کنون بیش از 340 پرستار و تکنسین فوریتهای پزشکی خدمات آموزشی کنترل فشار خون و غربالگری فشار خون را در 21 پایگاه مستقر در بیمارستانها به هم استانی های عزیز ارائه نموده اند.
  • اعلام نتایج آزمون المپیاد سلامت دانشجوئی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
    نتایج دومین المپیاد سلامت دانشجوئی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اعلام شد.
  • بهره برداری از 24 طرح عمرانی حوزه بهداشت و درمان با مشارکت بنیاد برکت
    از مجموع 38 طرح عمرانی و زیر ساختی مشترک میان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و بنیاد برکت 24 مورد به اتمام رسیده و در سرویس خدمت هموطنان عزیز ساکن در سیستان و بلوچستان قرار گرفته است
  • زوج گردشگر آلمانی در میرجاوه ضمن پیوستن به پویش ملی کنترل فشار خون: مراقبت های یکسان سلامت (ایرانی و غیر ایرانی) در این نقطه صفر مرزی حرکت فوق العاده ای است که از نزدیک شاهد آن هستیم.
    فیلیپس و حلما زوج گردشگر آلمانی با سفر به شهرستان میرجاوه از طرح ملی کنترل فشار خون استقبال و با سنجش فشار خون خود به این پویش ملی پیوستند.
  • پایش و نظارت از اصول راهبردی سیاستهای منابع انسانی است.
    پایش و نظارت دو اصل راهبردی جهت تسریع در ارائه خدمات موثر و رضایتمندی مشتریان درون سازمان وبرون سازمانی در همه حوزه ها خصوصا حوزه منابع انسانی است.
  • افتتاح "کانون زبان و ملل" به عنوان یکی از کانون های دانشجوئی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
    کانون فرهنگ و زبان ملل (کانون زبان) یکی از کانون های دانشجویی تحت حمایت و نظارت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
  • مارهای بومی منطقه اغلب غیر سمی اند اما مارهای سمی از نوع افعی و خطرناکند
    مار های بومی استان اغلب غیر سمی اند و مارهای سمی از نوع افعی اند و باید پس از گزش درمان فوری آغاز شود.
  • اولویت دفتر منابع فیزیکی دانشگاه ، رعایت همزمان مسائل فنی ساخت و ساز و استانداردهای فضاهای بهداشتی و درمانی است
    مدیر دفتر منابع فیزیکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: رعایت همزمان مسائل فنی ساخت و ساز و استانداردهای فضاهای بهداشتی و درمانی عاملی است که ضرورت دقت نظر و حساسیت کار را دو چندان کرده است .
  • آغاز خدمات پایه ای سلامت کارکنان دستگاههای اجرایی استان سیستان وبلوچستان
    طرح خدمات پایه ای سلامت کارکنان دولت با آموزشهای کارگاهی گروه بهداشت حرفه ای و طب کار دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در ادارات و سازمانهای استان سیستان وبلوچستان اجرایی می گردد.

<< صفحه قبلی3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 صفحه بعدی >>

تغییری مختصر در سبک والگوهای تغذیه ای مردم با کاهش 16 درصدی شاخص کم خونی
    استانداردشدن تشکیلات تفصیلی واحدهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
    تکنیک های آموزشی کارشناسان تغذیه با زبان های اصیل سیستانی و بلوچی الگوی کشوری است.
    یک گام تا اخذ موافقت نهایی پذیرش دستیار تخصصی در پنج رشته تخصصی جدید در دانشکده دندانپزشکی زاهدان
    افزایش دو برابری میزان تحقق برنامه عملیاتی معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در سال گذشته
    ارتقاء مرتبه علمی یازده نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
    کمک واحدهای صنفی به سلامت جوانان و نوجوانان سیستان و بلوچستان با پیوستن به پویش نم نم
    اوج مشارکت مردمی و هماهنگی بین بخشی را در اجرای طرح ملی کنترل فشار خون تجربه کردیم
    پیام قدردانی رئیس سازمان نظام پرستاری زاهدان و توابع از حضور پر شور کادر پرستاری در پنجمین دوره انتخابات
    انتصاب جناب آقای دکتر شاهپور رحمانی به عنوان مشاور فن آوری اطلاعات و IT
    اطلاعیه ویژه پذیرفته شدگان مرحله اول المپیاد سلامت
    اجرای طرح سنجش سلامت کانون دانشجوئی سی پی آر مهرورزی و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به 80 نفر از ساکنان حاشیه شهر زاهدان
    اعلام نتایج شمارش آراء انتخابات نظام پرستاری در سراوان
    مدیر امور تحقیقات و فناوری دانشگاه؛
    نتایج اولیه پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری در استان سیستان و بلوچستان حوزه زاهدان میرجاوه و خاش اعلام شد.
    پیام تشکر دکتر سید محمد هاشمی شهری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از تمامی تلاشگرانی که در پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری مشارکت داشتند
    بازدید نماینده مردم شریف زاهدان در مجلس شورای اسلامی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از روند برگزاری پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری ....فلسفه انتخابات نظام پرستاری انتخاب تاثیر گذارترین افراد، از میان بهترین هاست.
    عدم رعایت بهداشت فردی و اصول ایمنی عامل ابتلای 5 نفر از دامداران شهرک دامداران زاهدان به تب کریمه کنگو (CCHF)
    زنان بارداری که به دلیل عدم مراجعه مرتب به پزشک به زنان باردار پرخطر تبدیل می شوند.
    افزایش تعداد مراجعات درمانی ناشی از زخم های دیابتی به بیمارستان بوعلی زاهدان / مبتلایان به دیابت، زخم ها را جدی بگیرند