• افزایش تمایل افراد جامعه به موضوع خودمراقبتی محسوس است.
    مراجعان بیمارستان های خاتم الانبیاء (ص) و علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان، از شرکت در بسیج ملی کنترل فشار خون استقبال قابل توجهی داشته اند که این امر نشانه افزایش آگاهی مردم نسبت به خودمراقبتی است.
  • ارائه خدمات غربالگری فشار خون به بیش از 42 هزار نفر از مردم در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
    با گذشت 3 روز از اجرای غربالگری فشار خون بیش از 42 هزار نفر از مردم استان برنامه های آموزشی، و غربالگری کنترل فشار خون را دریافت نموده اند.
  • شناسایی 38 بیمار پرفشار خون در ایستگاههای مستقر در بیمارستانها با مشارکت پرستاران دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
    با گذشت دو روز از اجرای طرح تعداد 1105نفر از افراد بالای سی سال ، خانم های باردار و بیماران کلیوی در بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تحت پایش وکنترل غربالگری فشارخون بالا قرار گرفته اند.
  • کلینیک تخصصی پوست و مو در بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان راه اندازی شد
    با جذب یک پزشک متخصص پوست، کلینیک تخصصی پوست و مو بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان راه اندازی شد.
  • 13داروساز زاهدانی پیشگام در کنترل فشار خون ... سنجش فشار خون بیش از 1500 نفر در داروخانه های شهر زاهدان
    معاونین بهداشت و دارو و غذای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از روند ارائه خدمات ایستگاههای فشار خون مستقر در داروخانه های زاهدان بازدید کردند.
  • ما با فشارخون مشکلی نداریم، طرف حساب ما بیماری پرفشاری خون است.
    همه افراد بالای 30 سال، مادران باردار و بیماران کلیوی می توانند با مراجعه به پایگاه های سنجش و ثبت فشار خون از طبیعی بودن میزان فشار خون خود اطمینان حاصل کنند.
  • قدر دانی از مسئولین و پرستاران بیمارستانهای تامین اجتماعی و نبی اکرم(ص) بدلیل مشارکت در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون
    معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با حضور در بیمارستانهای تامین اجتماعی و نبی اکرم (ص) ضمن بازدید از روند ارائه خدمات غربالگری فشار خون، از مسئولین و تیم های سلامت این مراکز به دلیل همراهی در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون قدردانی کرد.
  • آغاز رسمی بسیج ملی کنترل فشار خون در استان همزمان با سراسر کشور:رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان: پیش بینی ابتلاء 40 هزار نفر در زاهدان، میرجاوه خاش و سراوان به پرفشاری خون
    رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: بر اساس پیش بینی ها، 40 هزار نفر در شهرهای زیر مجموعه این دانشگاه مبتلا به پرفشاری خون هستند که درصد زیادی از آنان از بیماری خود مطلع نیستند.

<< صفحه قبلی2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 صفحه بعدی >>

غربالگری فشار خون 186 هزار نفر از هم استانیهای عزیزمطلوب است، ولی کافی نیست...همچنان تا 15 تیر ماه منتظر حماسه حضور مردم عزیز هستیم.
    اعلام اسامی نامزدهای انتخابات نظام پرستاری و پایگاههای ثابت وسیار اخذ رای
    اعضای انجمن طنز اداره ارشاد زاهدان به پویش ملی فشار خون پیوستند.
    مولوی میر بلوچ زهی امام جمعه موقت اهل سنت میرجاوه: بهترین روش اطلاع رسانی سلامت هم کلام شدن با مردم با لهجه و گویش محلی خودشان است.
    ارتقاء کیفیت خدمات و افزایش رضایتمندی ارباب رجوع از ثمرات الکترونیکی شدن خدمات است
    مشارکت اعضای خانه مشارکت مردم در سلامت استان سیستان و بلوچستان در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون بالا‌
    توسعه و تحوّل در سلامت مردم رسالت مشترک همه مدیران و کارکنان دانشگاه است
    پیشگیری از آسیبهای اجتماعی با فراگیری مشاوره های سلامت روان...ارائه خدمات رایگان روانشناسان گروه سلامت روان به شهروندان در هفته مبارزه با مواد مخدر
    با مشارکت بنیاد خیریه بخشش، تکنیک فوق تخصصی کاشت حلزون در زاهدان عملی می شود.
    مراقبت و کنترل ویژه تیم های سلامت از54 نفرازمدد جویان زندانهای استان دارای پرفشاری خون
    سرعت عمل در پی گیری و راه اندازی بخش کاشت حلزون در زاهدان قابل تقدیر است.
    سازمان های مردم نهاد حلقه مفقوده دستیابی به عدالت اجتماعی هستند
    ورود دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به چرخه "کاشت حلزون" و درمان ناشنوائی های ارثی در سیستان و بلوچستان
    فراهم شدن امکان ارسال کتب تالیفی به کمیسیون ارزشیابی متون و منابع علوم پزشکی
    مسیرهای ارتباطی مشخصی برای پی گیری امور درمانی در اختیار هموطنان عزیز قرار دارد