• تجلیل از 74 نفر از برگزیدگان جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همزمان با ولادت حضرت فاطمه معصومه (س)
    در روز ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) و دهه کرامت اختتامیه جشنواره کانون قران وعترت دانشگاه برگزار شد و از 74 نفر از اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان که در بخش شفاهی و کتبی مسابقات شرکت کرده بودند تجلیل شد.
  • غربالگری بیش از 1000 نفر از نظر ابتلا به پر فشاری خون توسط کارشناسان دبیرخانه مشارکت های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
    کارشناسان دبیرخانه مشارکت های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با همکاری کانون های سلامت محلات، موفق شدند تا در طول اجرای "بسیج ملی کنترل فشار خون بالا" با حضور در مراکز پرتردد، بیش از 1000 نفر را غربالگری کنند.
  • ارزیابی سلامت کارکنان به همت مرکز مطالعه کوهورت زاهدان
    مرکز مطالعه کوهورت زاهدان از صلاحیت علمی و تخصصی لازم برای ارزیابی وضعیت سلامت جسمی و روانی کارکنان برخوردار است.
  • روز جمعه برگزاری پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری زاهدان و سراوان در استان سیستان و بلوچستان
    از ساعت 7:00 صبح روز جمعه 21 تیرماه پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری های زاهدان و سراوان، در شهرهای زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار می شود.
  • انجام عمل جراحی تخلیه سنگ کیسه اشکی به روش اندوسکوپی در بیمارستان فوق تخصصی چشم پزشکی الزهرا(س) زاهدان
    عمل جراحی تخلیه سنگ کیسه اشکی به روش اندوسکوپی در بیمارستان فوق تخصصی چشم پزشکی الزهرا(س) زاهدان انجام شد.
  • اابراز همدردی روابط عمومی دانشگاه در پی درگذشت برادر همکار گرامی سرکار خانم امین افشار
    مصیبت در گذشـت برادر گرامیتان موجب تاسف و تاثرفراوان گردید. ضمن عرض تسلیت و ابراز همدردی با شما و همـچنین سایر بازمـاندگان، علو درجات آن مرحوم را از درگاه ایزد منـان مسئلت می نمائیم.
  • پایان عملیات ساختمانی 4 اورژانس بین راهی دانشگاه و آغاز عملیات اجرایی 4 پروژه اورژانس دیگر
    عملیات ساختمانی 4 پایگاه اورژانس جاده ای به پایان رسید و جهت تجهیز و بهره برداری تحویل مرکز مدیریت حوادث و فوریت های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شد.
  • حضور مداوم پزشک نصرت آباد در منازل 53 بیمار ناتوان مناطق روستایی جهت سنجش فشار خون و مراقبت بیماریها
    از ابتدای طرح ملی کنترل فشار خون پزشک و کارشناس مرکز خدمات جامع سلامت نصرت آباد با حضور در منازل بیماران ناتوان مناطق روستایی نصرت آباد فشار خون آنان را مورد سنجش و وضعیت سلامت آنان را مورد بررسی قرار دادند.
  • عرض تسلیت در گذشت ناگهانی همسر جناب آقای ابراهیم خواجه همکار شاغل در مدیریت بیماریهای واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
    مدیریت روابط عمومی دانشگاه در پیامی در گذشت همسر همکار ارجمند جناب آقای ابراهیم خواجه را تسلیت گفت.
  • خبر خوش دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور در خصوص تامین هزینه های ساخت سه بیمارستان 540 تختخوابی استان توسط خیرین
    دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور از تامین هزینه های ساخت سه بیمارستان 540 تختخوابی استان توسط خیرین سلامت ساکن خارج از کشور خبر داد.

<< صفحه قبلی1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 صفحه بعدی >>

تغییری مختصر در سبک والگوهای تغذیه ای مردم با کاهش 16 درصدی شاخص کم خونی
    استانداردشدن تشکیلات تفصیلی واحدهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
    تکنیک های آموزشی کارشناسان تغذیه با زبان های اصیل سیستانی و بلوچی الگوی کشوری است.
    یک گام تا اخذ موافقت نهایی پذیرش دستیار تخصصی در پنج رشته تخصصی جدید در دانشکده دندانپزشکی زاهدان
    افزایش دو برابری میزان تحقق برنامه عملیاتی معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در سال گذشته
    ارتقاء مرتبه علمی یازده نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
    کمک واحدهای صنفی به سلامت جوانان و نوجوانان سیستان و بلوچستان با پیوستن به پویش نم نم
    اوج مشارکت مردمی و هماهنگی بین بخشی را در اجرای طرح ملی کنترل فشار خون تجربه کردیم
    پیام قدردانی رئیس سازمان نظام پرستاری زاهدان و توابع از حضور پر شور کادر پرستاری در پنجمین دوره انتخابات
    انتصاب جناب آقای دکتر شاهپور رحمانی به عنوان مشاور فن آوری اطلاعات و IT
    اطلاعیه ویژه پذیرفته شدگان مرحله اول المپیاد سلامت
    اجرای طرح سنجش سلامت کانون دانشجوئی سی پی آر مهرورزی و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به 80 نفر از ساکنان حاشیه شهر زاهدان
    اعلام نتایج شمارش آراء انتخابات نظام پرستاری در سراوان
    مدیر امور تحقیقات و فناوری دانشگاه؛
    نتایج اولیه پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری در استان سیستان و بلوچستان حوزه زاهدان میرجاوه و خاش اعلام شد.
    پیام تشکر دکتر سید محمد هاشمی شهری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از تمامی تلاشگرانی که در پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری مشارکت داشتند
    بازدید نماینده مردم شریف زاهدان در مجلس شورای اسلامی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از روند برگزاری پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری ....فلسفه انتخابات نظام پرستاری انتخاب تاثیر گذارترین افراد، از میان بهترین هاست.
    عدم رعایت بهداشت فردی و اصول ایمنی عامل ابتلای 5 نفر از دامداران شهرک دامداران زاهدان به تب کریمه کنگو (CCHF)
    زنان بارداری که به دلیل عدم مراجعه مرتب به پزشک به زنان باردار پرخطر تبدیل می شوند.
    افزایش تعداد مراجعات درمانی ناشی از زخم های دیابتی به بیمارستان بوعلی زاهدان / مبتلایان به دیابت، زخم ها را جدی بگیرند