• 40 درصد زایمان ها در بیمارستان علی ابن ابی طالب (ع) به روش بدون درد انجام می شود
    با راه اندازی کلینیک زایمان طبیعی بدون درد در بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) و استقبال مادران باردار شاخص سزارین دانشگاه در محدوده مورد انتظار کشوری قرار گرفته است.
  • بخش تصویربرداری بیمارستان بوعلی زاهدان آماده بهره برداری
    رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدید از بیمارستان بوعلی، از اتمام مراحل ساختمانی و نصب تجهیزات بخش تصویربرداری این بیمارستان خبر داد.
  • راه اندازی بخش کاشت حلزون در استان سیستان و بلوچستان یک نیاز است
    راه اندازی بخش کاشت حلزون باتوجه به ظرفیت های این دانشگاه و نیاز بیماران، یک ضرورت است.
  • متصدی واحد صنفی متخلف در میرجاوه به دلیل سرپیچی از قانون روانه زندان شد .
    یک مسئول واحد صنفی در میرجاوه به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی و سرپیچی از قانون، به دستور قاضی بازداشت گردید.
  • پیام تسلیت روابط عمومی در پی درگذشت ناگهانی جمعی از ورزشکاران هم استانی
    خانواده های محترم و گرامی هاشمی شهری، نخعی،سراوانی و دلیریان
  • پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در پی در گذشت در گذشت شهادت گونه جانباز جنگ تحمیلی و یادگار دوران دفع مقدس، مرحوم سلطانعلی نادری، پدر دانشجوی محترم پزشکی دانشگاهمان، آقای "مصطفی نادری"
    با گذشت سال ها از دوران دفاع مقدس، هر از چندگاهی، سفر پیکرهای معطر و مطهر شهدای گمنام در کوچه پس کوچه های شهرمان عطر شهادت و ایثار را می پراکند و یا پرواز عاشقانه پرستوی عاشقی که از همسفران آسمانیش بازمانده، دل های ما را با یاد و خاطره روزهای دفاع و مقاومت احیاء می کند.
  • نهادینه کردن اخلاق در ورزش قهرمانی از ویژگیهای مربی و اعضای تیم کیک بوکسینگ و مبارزات آزاد هیات ورزشی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
    رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در حاشیه مراسم اختتامیه مسابقات جام رمضان از استاد احسان رهدار سرمربی و اعضای تیم کیک بوکسینگ دانشگاه به دلیل تشکیل تیمی با اخلاق و مقتدر با حضور فرزندان پرسنل دانشگاه و ترویج فرهنگ ورزش در حوزه سلامت تقدیر کرد.
  • استقبال کارکنان از برنامه های ورزشی دانشگاه نشان دهنده میزان توجه به خودمراقبتی و حفظ سلامت با ورزش
    رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: افزایش استقبال کارکنان از ویژه برنامه های ورزشی نشان دهنده ترویج فرهنگ خودمراقبتی و ترغیب به حفظ سلامتی با انجام ورزش است.

<< صفحه قبلی1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 صفحه بعدی >>

تغییری مختصر در سبک والگوهای تغذیه ای مردم با کاهش 16 درصدی شاخص کم خونی
    استانداردشدن تشکیلات تفصیلی واحدهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
    تکنیک های آموزشی کارشناسان تغذیه با زبان های اصیل سیستانی و بلوچی الگوی کشوری است.
    یک گام تا اخذ موافقت نهایی پذیرش دستیار تخصصی در پنج رشته تخصصی جدید در دانشکده دندانپزشکی زاهدان
    افزایش دو برابری میزان تحقق برنامه عملیاتی معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در سال گذشته
    ارتقاء مرتبه علمی یازده نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
    کمک واحدهای صنفی به سلامت جوانان و نوجوانان سیستان و بلوچستان با پیوستن به پویش نم نم
    اوج مشارکت مردمی و هماهنگی بین بخشی را در اجرای طرح ملی کنترل فشار خون تجربه کردیم
    پیام قدردانی رئیس سازمان نظام پرستاری زاهدان و توابع از حضور پر شور کادر پرستاری در پنجمین دوره انتخابات
    انتصاب جناب آقای دکتر شاهپور رحمانی به عنوان مشاور فن آوری اطلاعات و IT
    اطلاعیه ویژه پذیرفته شدگان مرحله اول المپیاد سلامت
    اجرای طرح سنجش سلامت کانون دانشجوئی سی پی آر مهرورزی و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به 80 نفر از ساکنان حاشیه شهر زاهدان
    اعلام نتایج شمارش آراء انتخابات نظام پرستاری در سراوان
    مدیر امور تحقیقات و فناوری دانشگاه؛
    نتایج اولیه پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری در استان سیستان و بلوچستان حوزه زاهدان میرجاوه و خاش اعلام شد.
    پیام تشکر دکتر سید محمد هاشمی شهری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از تمامی تلاشگرانی که در پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری مشارکت داشتند
    بازدید نماینده مردم شریف زاهدان در مجلس شورای اسلامی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از روند برگزاری پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری ....فلسفه انتخابات نظام پرستاری انتخاب تاثیر گذارترین افراد، از میان بهترین هاست.
    عدم رعایت بهداشت فردی و اصول ایمنی عامل ابتلای 5 نفر از دامداران شهرک دامداران زاهدان به تب کریمه کنگو (CCHF)
    زنان بارداری که به دلیل عدم مراجعه مرتب به پزشک به زنان باردار پرخطر تبدیل می شوند.
    افزایش تعداد مراجعات درمانی ناشی از زخم های دیابتی به بیمارستان بوعلی زاهدان / مبتلایان به دیابت، زخم ها را جدی بگیرند