• سرمایه گذاری مشترک برای راه اندازی دانشگاه نسل سوم در سیستان و بلوچستان
    در دنیای رقابتی امروزحرکت به سمت دانشگاه های نسب سوم نیاز اصلی ما در حوزه سلامت است و نخستین اقدامات عملی در سیستان و بلوچستان در این زمینه با مشارکت بنیاد برکت و دانشگاه علوم پزشکی زاهدان انجام خواهد شد.
  • بانک اطلاعاتی سرمایه فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تشکیل می شود
    به همت اداره کل فرهنگی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، همزمان با سراسر کشور بانک اطلاعاتی سرمایه فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تشکیل می شود.
  • حضور فرماندار جدید میرجاوه پس از اولین شورای اداری این شهرستان به همراه تمامی اعضای این شورا در پایگاه بسیج ملی کنترل پرفشار خون؛ فشار خون آقای فرماندار نرمال بود
    فرماندار جدید شهرستان میرجاوه پس از نخستین جلسه شورای اداری این شهرستان، به همراه تمامی اعضای شورا برای سنجش فشار خون، به پایگاه بسیج ملی کنترل فشار خون بالا مراجعه کردند.
  • سنجش فشار خون 1391 نفر در پایگاه های ثابت و سیار مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان + گزارش تصویری
    از آغاز بسیج ملی کنترل فشار خون، تا کنون 1391 نفر در پایگاه های ثابت و سیار مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان غربالگری شدند.
  • مصرف کنندگان مواد دخانی، تا آخر عمر با عوارض ناشی از مصرف این مواد، دست به گریبان خواهند بود
    رئیس اداره سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: متاسفانه مصرف کنندگان مواد دخانی، هشدارها را در خصوص عوارض مصرف آن جدی نمی گیرند و تا پایان عمر با بیماری های ناشی از مصرف این مواد دست به گریبان خواهند بود.
  • آموزش تغذیه مناسب و اصلاح رژیم غذایی به بیماران مبتلا به پرفشاری خون بستری در بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان
    کارشناسان تغذیه و رژیم درمانی، با حضور بر بالین بیماران مبتلا به فشار خون، در خصوص تغذیه سالم و اصلاح رژیم غذایی آموزش های لازم را به آنان ارائه می دهند.
  • تقدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از مدیر کل صدا و سیمای استان به سبب مشارکت فعالانه در تهیه و پخش برنامه های سلامت محور
    پیش از ظهر امروز در نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و جمعی از فعالان نظام سلامت در استان با مدیرکل و معاونین صدا و سیمای مرکز استان، از مشارکت موثر رسانه ملی در تولید و پخش برنامه های سلامت محور در استان قدردانی شد.
  • غربالگری حدود 120 هزار نفر از هم استانیهای عزیز در طرح ملی کنترل فشار خون در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان...همچنان منتظر مشارکت مردم عزیز هستیم.
    از ابتدای طرح بسیج ملی کنترل فشار خون حدود 120 هزار نفر از مردم مورد غربالگری فشار خون قرار گرفته اند و بیش از 8663 نفر دارای فشار خون بالا در ایستگاههای مستقر در مرکز استان وشهرستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شناسایی شده اند.
  • ارتقاء کیفی و مردم پسندی برنامه های صدا و سیمای مرکز استان نسبت به برنامه های پزشکی و سلامت، ناشی از حضور فعالانه خانواده بهداشت و درمان استان در این برنامه ها
    ارتقاء کیفی و مردم پسندی برنامه های صدا و سیمای مرکز استان در برنامه های پزشکی و سلامت، نشات گرفته از حضورفعالانه خانواده بهداشت و درمان استان در این برنامه هاست.
  • 17 درصد زنان استان سیستان و بلوچستان دخانیات مصرف می کنند.
    بر اساس مطالعات 17 درصد زنان 49-19 سال استان سیستان و بلوچستان بدون اینکه از مضرات دخانیات اطلاعی داشته باشند به مصرف دخانیات ادامه می دهند.

<< صفحه قبلی1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 صفحه بعدی >>

غربالگری فشار خون 186 هزار نفر از هم استانیهای عزیزمطلوب است، ولی کافی نیست...همچنان تا 15 تیر ماه منتظر حماسه حضور مردم عزیز هستیم.
    اعلام اسامی نامزدهای انتخابات نظام پرستاری و پایگاههای ثابت وسیار اخذ رای
    اعضای انجمن طنز اداره ارشاد زاهدان به پویش ملی فشار خون پیوستند.
    مولوی میر بلوچ زهی امام جمعه موقت اهل سنت میرجاوه: بهترین روش اطلاع رسانی سلامت هم کلام شدن با مردم با لهجه و گویش محلی خودشان است.
    ارتقاء کیفیت خدمات و افزایش رضایتمندی ارباب رجوع از ثمرات الکترونیکی شدن خدمات است
    مشارکت اعضای خانه مشارکت مردم در سلامت استان سیستان و بلوچستان در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون بالا‌
    توسعه و تحوّل در سلامت مردم رسالت مشترک همه مدیران و کارکنان دانشگاه است
    پیشگیری از آسیبهای اجتماعی با فراگیری مشاوره های سلامت روان...ارائه خدمات رایگان روانشناسان گروه سلامت روان به شهروندان در هفته مبارزه با مواد مخدر
    با مشارکت بنیاد خیریه بخشش، تکنیک فوق تخصصی کاشت حلزون در زاهدان عملی می شود.
    مراقبت و کنترل ویژه تیم های سلامت از54 نفرازمدد جویان زندانهای استان دارای پرفشاری خون
    سرعت عمل در پی گیری و راه اندازی بخش کاشت حلزون در زاهدان قابل تقدیر است.
    سازمان های مردم نهاد حلقه مفقوده دستیابی به عدالت اجتماعی هستند
    ورود دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به چرخه "کاشت حلزون" و درمان ناشنوائی های ارثی در سیستان و بلوچستان
    فراهم شدن امکان ارسال کتب تالیفی به کمیسیون ارزشیابی متون و منابع علوم پزشکی
    مسیرهای ارتباطی مشخصی برای پی گیری امور درمانی در اختیار هموطنان عزیز قرار دارد