• پیشگیری از آسیبهای اجتماعی با فراگیری مشاوره های سلامت روان...ارائه خدمات رایگان روانشناسان گروه سلامت روان به شهروندان در هفته مبارزه با مواد مخدر
    به مناسبت فرارسیدن هفته مبارزه با مواد مخدر کارشناسان سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در 30 ایستگاه آموزشی واطلاع رسانی، مصلی های نماز جمعه، مراکز تجمعی و مراکز جامع سلامت تاثیر سلامت روان بر کاهش آسیبهای اجتماعی وپیشگیری از اعتیاد را آموزش می دهند.
  • با مشارکت بنیاد خیریه بخشش، تکنیک فوق تخصصی کاشت حلزون در زاهدان عملی می شود.
    میزان بروز ناشنوائی های ارثی در کشور ما حدود یک نوزاد به ازای هر 1000 تولد زنده است.
  • مراقبت و کنترل ویژه تیم های سلامت از54 نفرازمدد جویان زندانهای استان دارای پرفشاری خون
    درراستای طرح بسیج ملی کنترل فشار خون، اجرای غربالگری فشار خون در پایگاههای سلامت زندانهای استان در حال اجراست و تاکنون 54 نفر از مدد جویان زندانهای استان، دارای پرفشاری خون شناسایی که بلافاصله مداخلات درمانی برای آنان اغاز گردیده است.
  • سرعت عمل در پی گیری و راه اندازی بخش کاشت حلزون در زاهدان قابل تقدیر است.
    با تمام وجود از برنامه های بنیاد های خیریه هاسب و بخشش که در جهت ارتقای سلامت مردم گام نهاده اند استقبال می کنیم.
  • سازمان های مردم نهاد حلقه مفقوده دستیابی به عدالت اجتماعی هستند
    سازمان های مردم نهاد به دلیل عدم الزام به رعایت چارچوب های محدود و دستورالعمل های دست و پاگیر اداری می توانند نقش مکمّل سازمان های دولتی در توسعه اجتماعی را بعهده داشته باشند.
  • ورود دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به چرخه "کاشت حلزون" و درمان ناشنوائی های ارثی در سیستان و بلوچستان
    در 2 دهه اخیر اولویت نخست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان کنترل بیماری های عفونی و واگیردار همچون مالاریا و التور و کاهش مرگ و میر مادران و کودکان بود امّا در حال حاضر به مرحله ای رسیدیم که مقدمات راه اندازی بخش فوق تخصصی "کاشت حلزون شنوائی" را در زاهدان پی گیری می کنیم.
  • فراهم شدن امکان ارسال کتب تالیفی به کمیسیون ارزشیابی متون و منابع علوم پزشکی
    اعضاء هیئت علمی و مولفان کتب حیطه علوم پزشکی می توانند کتب تالیفی خود را جهت بررسی در "کمیسیون ارزشیابی متون و منابع علوم پزشکی" و در راستای انتخاب بعنوان کتاب مرجع به وزارت بهداشت ارسال نمایند.
  • مسیرهای ارتباطی مشخصی برای پی گیری امور درمانی در اختیار هموطنان عزیز قرار دارد
    برخورداری از خدمات درمانی مطلوب، حق همه هموطنان عزیز است و به همین دلیل علاوه بر نظارت و پایش شبانه روزی، مسیرهای ارتباطی مشخصی برای پی گیری امور درمانی در اختیار هموطنان عزیز قرار دارد.
  • پیاده روی وکوهپیمایی جامعه پرستاری زاهدان به مناسبت هفته بدون دخانیات و بسیج ملی کنترل فشار خون
    به مناسبت هفته بدون دخانیات و همزمان با اجرای بسیج ملی کنترل فشار خون جمعی از پرستاران بیمارستان های زاهدان بهمراه خانواده در مراسم پیاده روی وکوهپیمایی شرکت کردند.

<< صفحه قبلی5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 صفحه بعدی >>

تغییری مختصر در سبک والگوهای تغذیه ای مردم با کاهش 16 درصدی شاخص کم خونی
    استانداردشدن تشکیلات تفصیلی واحدهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
    تکنیک های آموزشی کارشناسان تغذیه با زبان های اصیل سیستانی و بلوچی الگوی کشوری است.
    یک گام تا اخذ موافقت نهایی پذیرش دستیار تخصصی در پنج رشته تخصصی جدید در دانشکده دندانپزشکی زاهدان
    افزایش دو برابری میزان تحقق برنامه عملیاتی معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در سال گذشته
    ارتقاء مرتبه علمی یازده نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
    کمک واحدهای صنفی به سلامت جوانان و نوجوانان سیستان و بلوچستان با پیوستن به پویش نم نم
    اوج مشارکت مردمی و هماهنگی بین بخشی را در اجرای طرح ملی کنترل فشار خون تجربه کردیم
    پیام قدردانی رئیس سازمان نظام پرستاری زاهدان و توابع از حضور پر شور کادر پرستاری در پنجمین دوره انتخابات
    انتصاب جناب آقای دکتر شاهپور رحمانی به عنوان مشاور فن آوری اطلاعات و IT
    اطلاعیه ویژه پذیرفته شدگان مرحله اول المپیاد سلامت
    اجرای طرح سنجش سلامت کانون دانشجوئی سی پی آر مهرورزی و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به 80 نفر از ساکنان حاشیه شهر زاهدان
    اعلام نتایج شمارش آراء انتخابات نظام پرستاری در سراوان
    مدیر امور تحقیقات و فناوری دانشگاه؛
    نتایج اولیه پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری در استان سیستان و بلوچستان حوزه زاهدان میرجاوه و خاش اعلام شد.
    پیام تشکر دکتر سید محمد هاشمی شهری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از تمامی تلاشگرانی که در پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری مشارکت داشتند
    بازدید نماینده مردم شریف زاهدان در مجلس شورای اسلامی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از روند برگزاری پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری ....فلسفه انتخابات نظام پرستاری انتخاب تاثیر گذارترین افراد، از میان بهترین هاست.
    عدم رعایت بهداشت فردی و اصول ایمنی عامل ابتلای 5 نفر از دامداران شهرک دامداران زاهدان به تب کریمه کنگو (CCHF)
    زنان بارداری که به دلیل عدم مراجعه مرتب به پزشک به زنان باردار پرخطر تبدیل می شوند.
    افزایش تعداد مراجعات درمانی ناشی از زخم های دیابتی به بیمارستان بوعلی زاهدان / مبتلایان به دیابت، زخم ها را جدی بگیرند