• فشار خون بالا، علت 70 درصد بیماریهای کلیوی در استان سیستان وبلوچستان
    در استان سیستان وبلوچستان 790 بیمار کلیوی در هفته ای 3 نوبت تحت پوشش خدمات دیالیزقرار می گیرند که 70 درصد انان دارای بیماری زمینه ای پرفشاری خون بوده اند.
  • 27 داروساز دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به کمپین ملی غربالگری فشار خون پیوستند.
    27 داروساز دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با معرفی داروخانه هایشان بعنوان پایگاه غربالگری فشار خون به کمپین ملی غربالگری فشار خون پیوستند.
  • هفته خوابگاه ها فرصتی است تا دانشجویان عزیزمان به شکل عملی با مفهوم مشارکت آشنا شوند.
    دکتر علیرضا انصاری مقدم، معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در جمع دانشجویان به مناسبت هفته خوابگاه ها گفت: هفته خوابگاه ها فرصتی است تا دانشجویان عزیزمان به شکل عملی با مفهوم مشارکت آشنا شوند.
  • معیار ارزیابی ایده های فن آورانه در حوزه سلامت حفظ ایمنی بیمار و ارتقاء شاخص های پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری هاست
    با توجه به اهمیت ایمنی بیمار و تخصصی بودن حوزه سلامت، ارزیابی ایده های فن آورانه در این حوزه نیازمند دقت و حساسیت بالائی است. رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان با اعلام این مطلب گفت: از آنجا که این حوزه کاملا تخصصی می باشد معیار ارزیابی ایده های فن آورانه در حوزه سلامت حفظ ایمنی بیمار و ارتقاء شاخص های پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری هاست.
  • روابط عمومی / پیام تسلیت به همکار گرامی سرکار خانم پهلوانی شیخی
    عضو محترم هیئت علمی و مدیر گروه مامایی دانشکده پرستاری و مامایی
  • ارائه آموزش کنترل پرفشاری خون و غربالگری فشار خون در ایستگاه سلامت سیار مستقر در مصلی نماز جمعه زاهدان
    در اولین روز از آغاز کمپین اطلاع رسانی فشار خون آموزشهای کنترل فشار خون و غربالگری در پایگاه سلامت سیار مستقر در مصلی نماز جمعه به نماز گزاران ارائه گردید.
  • تلفات سالانه بیماری پرفشاری خون و عوارض آن در کشور ما 6 برابر تلفات جاده ای است
    سالانه 100 هزار نفر از جمعیت کشور به دلیل پرفشاری خون جان خود را از دست می دهند که این رقم بیش از 6 برابر آمار سالیانه کشته شدگان بر اثر حوادث جاده ای است.
  • نمکدان سمپاش است
    معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: ذائقه ایرانیان به مصرف مواد غذایی چرب، شور و شیرین عادت کرده است که نتیجه آن ابتلاء به فشار خون به عنوان یک بیماری مزمن غیرواگیر است باید همه بدانیم نمکدان سمپاش است.
  • دکتر سید محمد هاشمی شهری: امروز یکی از آرزوهای دیرینه خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تحقق یافت
    صبح امروز 26 اردیبهشت ماه 1398، مصادف با دهمین روز از ماه مبارک رمضان نخستین واحدهای اداری در ساختمان ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مستقر شدند.
  • با آغاز طرح غربالگری فشار خون پایگاههای سلامت سیار در سطح سازمانها و مراکز تجمعی راه اندازی خواهد شد.
    از 17 خرداد همزمان با آغاز طرح غربالگری فشار خون پایگاههای سیار ارائه خدمات غربالگری فشار خون با حضور تیم های سلامت در سطح سازمانها و مراکز تجمعی راه اندازی خواهد شد.

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

فشار خون بالا، علت 70 درصد بیماریهای کلیوی در استان سیستان وبلوچستان
    27 داروساز دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به کمپین ملی غربالگری فشار خون پیوستند.
    قابل توجه دانشجویان و کارکنان (کارگاه مواد محرک، شیشه و عوارض آن )
    روابط عمومی / پیام تسلیت به همکار گرامی سرکار خانم پهلوانی شیخی
    تلفات سالانه بیماری پرفشاری خون و عوارض آن در کشور ما 6 برابر تلفات جاده ای است
    نمکدان سمپاش است
    مشارکت بیش از 100 موسسه مردم نهاد، خیریه و کانونهای سلامت محله در طرح ملی غربالگری فشار خون
    برگزاری دوره اصلاح شیوه نگارش مکاتبات اداری در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
    تشکیل کارگروه ارتباطات و اطلاع رسانی بسیج ملی کنترل فشار خون در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
    فعالیت مجدد بوفه و فروشگاه مواد غذائی پردیس دانشگاه از آخر اردیبهشت
    نمک متهم اصلی فشار خون بالا
    پلمپ یک کارگاه قنادی و جمع آوری 150 کیلوگرم مواد غذایی از سطح عرضه در شهرستان میرجاوه
    هزینه های فرهنگی که امروز انجام می شود، نوعی سرمایه گذاری برای تعالی اجتماعی در آینده است
    برگزاری مراسم تکریم و معارفه رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
    به ازای کاهش یک سانتیمتر چربی دور شکم، فشارخون یک درجه کاهش خواهد یافت.