شورای دانشگاه بر اساس پیشنهاد دفتر ریاست دانشگاه، معاونین و یا هر یک از دانشکده های دانشگاه بر اساس شرح وظایف و مسئولیتهای شورای دانشگاه بر گزار می شود. بر اساس آیین نامه های داخلی تمام پیشنهاد های رسیده به دبیرخانه شورای دانشگاه باید ابتدا در کمیته های تخصصی دانشگاه مطرح و مورد بررسی قرار گیرد.
اعضای کمیته تخصصی شورای دانشگاه بر اساس پیشنهاد مطرح شده شامل افرادی خواهد بود که در آن زمینه دارای تجربیات تخصصی باشند. مسئله و پیشنهاد مطرح شده در کمیته تخصصی شورای کاملا مورد بررسی قرار گرفته و اطلاعات مرتبط با آن بر اساس اهداف و استراتژیهای دانشگاه ارزیابی می شده و نقش احتمالی آن در دستیابی به اهداف عالی دانشگاه مورد بررسی قرار می گیرد در صورتی که اکثریت اعضا، پیشنهاد را برای ارائه به شورای دانشگاه مناسب تشخص دادند دبیر شورای دانشگاه مقدمات برگزاری شورای دانشگاه را فراهم می نماید.
با توجه به شرکت اعضای شورای دانشگاه در جلسات مختلف مستندات پیشنهاد شده قبل از برگزاری شورای دانشگاه برای کلیه اعضا ارسال تا در جریان دستورالعمل شورا قرار گیرند.
پیشنهادها در شورای دانشگاه مطرح شده، دبیر شورا مسائل مختلف مرتبط با پیشنهاد را که قبلا به صورت کامل در کمیته تخصصی شورای دانشگاه مطرح شده بصورت خلاصه درجلسه بیان و هر یک از اعضا در رابطه با پیشنهادها نظرات اجمالی خود را بیان و سپس از طریق آرا پیشنهاد مورد موافقت و یا مخالفت قرار میگیرد.
پلمب دو واحد صنفی غیرمجاز عرضه عینک طبی در زاهدان
22 تیر 1404
تاکید بر تقویت اجرای طرحهای نجات بخش برای پیشگیری از مرگ مادران باردار نیازمند مراقبت های ویژه
22 تیر 1404
مراقبت تخصصی و فوق تخصصی ۳۱ روزه و نجات جان مادر باردار در یکی از بحرانی ترین موارد خونریزی وسیع مغزی در زاهدان
22 تیر 1404
تب کریمه کنگو، تب مالت، هاری، کیست هیداتید از جمله بیماری های قابل انتقال به انسان از طریق دام مبتلا
22 تیر 1404
اجرای برنامه خانوادههای توانا برای ارتقای مهارتهای والدین در محلات کمبرخوردار زاهدان
22 تیر 1404
کاهش عوامل زیانآور شغلی با نظارت و آموزش مستمر
22 تیر 1404
کشف بیش از ۶ میلیارد و 800 میلیون ریال داروی آنتی بیوتیک قاچاق در زاهدان
21 تیر 1404
اجرای اقدامات بهداشتی مستمر در اردوگاه الغدیر زاهدان برای پیشگیری از بیماریها
21 تیر 1404
پیشگیری و درمان گرمازدگی با راهکار های ساده تغذیهای
21 تیر 1404
گداکو (تنباکوی قلیان بلوچی) تسکیندهنده نیست؛ اعتیاد آور است
21 تیر 1404
جلوگیری از سوختگی ها با رعایت چند نکته ساده
21 تیر 1404
تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر ارتقاء بیش از پیش شاخصهای کمی و کیفی حوزه درمان/ مردم شایسته بهترین ها هستند