دکتر غزنوی درجمع دانشجویان نوورود: جایگاه مطلوب دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در حوزه علم و فناوری
به همت متخصصین و اعضای هیئت علمی، شاخص دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در علم و فناوری از متوسط کشوری بالاتر است

به گزارش روابط عمومی_ دکتر حبیب غزنوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در اردوی توجیهی دانشجویان نو ورود این دانشگاه گفت: همه شاخص های توسعه در دوره پهلوی دچار ضعف و نارسایی های زیادی بوده اما پس از انقلاب اسلامی شاهد هستیم همه شاخص ها از جمله بهداشت و درمان رشد قابل توجهی داشته است.
دکتر غزنوی افزود: علم و فرهنگ به موازات هم سبب توسعه کشور می شود و یکی از رسالت های دانشگاه، صیانت از فرهنگ ملی و دینی و پرورش انسان در همین راستا است.
دکتر محمد هادی عباسی، معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز گفت: تفاوت دانشگاه علوم پزشکی با سایر دانشگاه ها در ارائه خدمات به مردم است، مخاطب ما در دانشگاه علوم پزشکی انسان است و ما باید به بیمار خدمت کنیم و سلامت مردم را حفظ و ارتقا بخشیم.
وی ادامه داد: رسالت و وظیفه ما در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان فراهم آوردن شرایط مناسب برای تحصیل، تهذیب و ورزش شما دانشجویان است.
وی افزود: از شما دانشجویان عزیز و نوورود دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تقاضا دارم در کنار تلاش برای آموزش و مهارت، توجه ای ویژه ای به مسائل فرهنگی و اجتماعی داشته باشید.
حجت الاسلام و المسلمین فرهمند امام جماعت بیمارستان علی بن ابی طالب علیه السلام نیز گفت: شما دانشجویان، اساتید و مدیران آینده این دانشگاه هستید.
وی ادامه داد: دانشجویان رشتههای علوم پزشکی با جان مردم سرکار دارند به همین دلیل بایستی به فراگیری علوم و مهارت اهمیت بیشتری دهند.
قابل به ذکر است، اردوی توجیهی دانشجویان نو ورود سال 1402دانشگاه با اجرای برنامه های متنوع فرهنگی، ورزشی، هنری شامل اجرای موسیقی سنتی، برگزاری مسابقه علمی، دارت، فوتبال دستی در مجتمع سلامت واقع در بلوار فرودگاه زاهدان برگزار شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
comment