دانشجویان، قوای اصلی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای رفع چالش ها
دانشجویان، در حقیقت صاحبان علم، فکر و ایده هستند، با استفاده از نظرات دانشجویان می توان بسیاری از چالش های دانشگاه را برطرف کرد.

به گزارش روابط عمومی- دکتر حبیب غزنوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان و اعضای هیئت رییسه دانشگاه گفت: استفاده از توان و اندیشه دانشجویان در تمام بخش هایی که نیاز به وجود نیروی انسانی جوان، صاحب ایده و مسئولیت پذیر است راهکاری سهل و اثربخش محسوب می شود .
وی افزود: دانشگاه حتی آماده است تا به صورت کاردانشجوئی، از حضور دانشجویان خلاق بهره ببرد و بر ما واجب است تا فضای خدمت را با مسئولیت پذیری دانشجویان و استفاده از نظرات و ایدههای آنان ارتقاء بخشیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ادامه داد: معتقدیم بخشی از پیشرفت و توسعه دانشگاه مبتنی براستفاده از ایده و توانمندی های دانشجویان است.
دکتر غزنوی به این نکته نیز اشاره کرد که دانشگاه علوم پزشکی زاهدان دومین دانشگاه کشور است که برای دانشجویان دوره اینترشیپی پرستاری حق الزحمه تعریف کرده و پرداخت می کند.
وی همچنین در پاسخ به گلایه یکی از دانشجویان در خصوص بررسی کارت دانشجوئی به هنگام ورود به پردیس دانشگاه توسط کارکنان حفاظت فیزیکی، با اشاره به وظیفه خطیر حراست دانشگاه در مراقبت از دانشجویان و دانشگاهیان گفت: نباید راضی به این باشیم که مراقبت های حراست کم شود، انتظار ما از حراست مراقبت از تک تک اعضای دانشگاه اعم از دانشجو و کارمند است.
دکتر غزنوی در ادامه با اشاره به فعالیت های صورت گرفته دانشگاه در توسعه شاخص های بهداشت و درمان گفت: خوشبختانه علیرغم کمبود در اعتبارات، اقدامات بسیار خوبی در توسعه شاخص های بهداشت و درمان صورت گرفته که می توان به خریداری بیش از 586 میلیارد تومان تجهیزات پزشکی پیشرفته در دو سال گذشته اشاره کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: علیرغم همه مشکلات و چالش ها، خوشبختانه شاخص های بهداشتی و درمانی دانشگاه از متوسط کشوری بالاتر و این نشان دهنده تلاش و کوشش همکارانم در حوزه های مختلف دانشگاه است.
دکتر محمدهادی عباسی، معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز گفت: تقویت روحیه آرمان گرایی از مهمترین مزایای دوران دانشجویی است.
وی ادامه داد: دوران دانشجویی، کلیدی ترین دوران زندگی هر فرد است که با چالش ها، دوستی ها، شادی ها و اندوه دوری از کانون گرم خانواده همراه است
دکتر عباسی افزود: دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی، همکاران سال های آینده ما خواهند بود، هرچقدر که ما بتوانیم چالش ها و مشکلات پیش رو دانشجویان را حل کنیم در واقع مشکلات نظام سلامت را در آینده حل خواهیم نمود.
وی اذعان داشت: فلسفه برگزاری نشست های دانشجویی، گفتگو و ارائه راهکارهای مناسب حل مشکلات و رشد فضای علمی و فرهنگی است
دکتر عباسی با بیان اینکه آشپزخانه سبز دانشگاه علوم پزشکی زاهدان راه اندازی خواهد شد گفت: قرارداد خرید تجهیزات آشپزخانه سبز دانشگاه منعقد شده است.
وی با اشاره به اینکه ارتقاء کیفیت پخت و پز و رعایت هرچه بیشتر اصول بهداشتی و همچنین سلامت دانشجویان برای ما بسیار مهم است، افزود: علیرغم اینکه شرکت مذکور جهت تحویل تجهیزات آشپزخانه سبز طی 10 روز آینده اعلام آمادگی کرده اما نصب این تجهیزات بروز در آشپزخانه فرسوده منطقی نیست
وی ادامه داد: بر همین اساس همزمان بحث ساخت آشپزخانه متمرکز دانشگاه در دستور کار قرار دارد و ما آمادگی داریم داخل یکی از سوله های بلااستفاده دانشگاه این آشپزخانه را به صورت موقت راه اندازی کنیم که البته این امر منوط به تایید کارشناسان مربوطه است.
دکتر علی نویدیان معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیزبه ارائه گزارشی از وضعیت بودجه دانشگاه و پروژه های عمرانی پرداخت و گفت: برخی از ساختمان های نیمه تمام دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مانند ساختمان جدید دانشکده دندانپزشکی و سالن اجتماعات جزو پروژه های ملی است اما هیچگونه اعتباری برای آن ها در نظر گرفته نشده است.
وی ادامه داد: خوشبختانه در سایر پروژه ها که اعتبار داشته ایم شاهد توسعه زیرساخت های بهداشتی و درمانی بوده ایم، در حوزه بهداشت در حال حاضر 72 پروژه بهداشتی و درمانی در حال اجرا و بهره برداری است.
وی افزود: در بیمارستان علی بن ابی طالب علیه السلام زاهدان در حال حاضر به طور همزمان 5 پروژه شاخص مانند بخش مراقبت های ویژه در حال ساخت است.
معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی در پاسخ به صحبت یکی از دانشجویان در خصوص فضای سبز دانشگاه، با اشاره به تنش آبی سیستان و بلوچستان گفت: مدیریت و توسعه فضای سبز در سیستان و بلوچستان با توجه به بحران آب، بسیار مشکل و هزینه بر است.
وی همچنین ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی زاهدان دومین دستگاه اجرایی استان است که از پساب فاضلاب شهر زاهدان به توسعه فضای سبز دانشگاه پرداخته است و به صورت مقدماتی این طرح در حال انجام است و امیدواریم توسعه یابد.
دکتر نویدیان با اشاره به چالش های نیروی انسانی تصریح کرد: سالانه ۳۰۰ نفر از پرسنل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بازنشست می شوند که متاسفانه هیچ چاره ای برای جذب نیروی جدید و جایگزینی وجود ندارد.
وی ادامه داد: در حوزه درمان سعی نموده ایم با جذب نیروهای طرحی چالش نیروی انسانی را به حداقل برسانیم، اما در سایر حوزه ها با چالش مواجه هستیم.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
comment