جشنواره غذاهای بومی محلی در روستای کنت سیب وسوران با هدف شناسائی تنوع غذا های بومی و محلی استان سیستان وبلوچستان
با هدف ترویج فرهنگ غذاهای بومی و محلی، جشنواره غذای بومی و محلی با حضور فرماندار و مسئولین ادارات و جمعی از داوطلبان سلامت در روستای کنت سیب وسوران برگزار گردید.
_88287.png)
جشنواره غذاهای بومی محلی در روستای کنت سیب وسوران با هدف شناسائی تنوع غذا های بومی و محلی استان سیستان وبلوچستان
با هدف ترویج فرهنگ غذاهای بومی و محلی، جشنواره غذای بومی و محلی با حضور فرماندار و مسئولین ادارات و جمعی از داوطلبان سلامت در روستای کنت سیب وسوران برگزار گردید.
مهندس ایوب کرد، تمینی رئیس مرکز بهداشت سیب و سوران اظهار داشت: جشنواره های غذای بومی و محلی فرصتی مغتنم برای آشنایی خانوادهها با غذاهای سالم و پرهیز از غذاهای فست فودی و آماده و تشویق خانوادهها به استفاده از غذای سالم است.
وی ادامه داد: استان سیستان و بلوچستان با آداب و رسوم مختلف، دارای تنوع غذایی گوناگونی است، که با معرفی آنها میتوان فرصت اشتغال در صنایع غذایی محلی و بومی را برای افراد فراهم کرد و برگزاری چنین جشنوارههایی میتواند به عنوان راهکاری موثر و مفید در شناسایی فرهنگ استان و معرفی این آداب و رسوم به مردم عزیز ایران اسلامی باشد.
وی افزود: این جشنواره با تنوع 30 نوع غذای بومی محلی شامل نان، شلو، نان روغنی، حلول، سمبوسه، پکوره، دوغ، واش، خورش های محلی برگزار گردید و به رسم یاد بود به طبخ کنندگان این غذاها جوایزی اهداء گردید.
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
ابوالفضل امتحانی
comment