نظام شبکه یکی از ساختارهای موفق حوزه بهداشت و درمان ایران است
نظام شبکه در ایران یک ساختار موفق، اثربخش و عادلانه در مقابله با بحران کرونا است که میتواند تبدیل به الگویی برای سایر کشورها شود.
نظام شبکه یکی از ساختارهای موفق حوزه بهداشت و درمان ایران است
نظام شبکه در ایران یک ساختار موفق، اثربخش و عادلانه در مقابله با بحران کرونا است که میتواند تبدیل به الگویی برای سایر کشورها شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در مراسم افتتاحیه کنگره بین المللی تجارب کووید۱۹ با اعلام این مطلب گفت: نظام شبکه به عنوان یکی از ساختارهای درون زا و مبتنی بر نوآوری و بومی سازی بوده است که بعد از انقلاب اسلامی طراحی و اجرا گردیده و در حال حاضر در سایر کشورها نیز کپی برداری و استفاده می شود
دکتر حبیب غزنوی ضمن خیر مقدم به تمامی مهمانان، اساتید، حاضرین در کنگره که در خصوص مباحث تخصصی مطرح در کنگره از برترین اساتید کشور و جهان میباشند گفت: از جناب آقای دکتر پناهی مدیر محترم کنگره و دکتر ضاربان به دلیل تلاش فراوان در برنامه ریزی و اجرای این کنگره تشکر ویژه می نمایم
وی با بیان اینکه شاخص امید به زندگی یکی از مولفه های اصلی توسعه هر کشور محسوب میشود گفت: در سال ۱۳۲۹(۱۹۵۰میلادی) این شاخص ۴۰ سال بوده است در حالیکه در همین زمان این شاخص در جهان ۴۷ سال بوده است.
دکتر حبیب غزنوی ادامه داد: در سال ۱۹۸۰ میلادی یعنی تقریبا یک سال پس از انقلاب اسلامی شاخص امید به زندگی در ایران به ۵۲ سال و در دنیا به ۶۲ سال می رسد، ۴۰ سال بعد در سال ۲۰۲۰ این شاخص در دنیا از ۶۲ سال به ۷۳ سال و در ایران به ۷۷ سال رسیده است.
به گفته دکتر غزنوی ۲۵ سال افزایش شاخص امید به زندگی نشان از موفقت «نظام شبکه» به عنوان یکی از ساختارهای درون زا و مبتنی بر نوآوری در کشور ما بوده است.
وی افزود: بر این اساس ایران یکی از موفق ترین کشورها در ایجاد این ساختار اثربخش مبتنی بر عدالت سلامت در دنیا میباشد.
وی با اینکه در خصوص پاندمی کرونا یکی از مولفه های قابل قیاس بین ایران و دنیا «واکسیناسیون کووید» می باشد گفت: واکسیناسیون بوستر در سنین بالای ۱۸سال در آمریکا ۲۰ درصد و در ایران ۴۶ درصد بوده است
دکتر غزنوی گفت: این پوشش خوب واکسیناسیون نیز یکی دیگر از برکات نظام شبکه در کشور ما و افتخاری غیر قابل انکار در حوزه سلامت عمومی است.
وی ابراز امیدواری کرد: نتایج این کنگره بین المللی که حاصل زحمات و تلاشهای دانشمندان داخلی و خارجی است، حامل انتقال تجارب به محافل علمی در سطح جهان باشد.
comment