با تاکید ریاست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان کارگاه آموزشی رعایت اصول بهداشتی برای آشپزان وفروشندگان مرغ کنتاکی در زاهدان برگزار شد ... پلمپ 78 مر کز عرضه مواد غذایی از ابتدای سال 97 در زاهدان
پیرو تاکید ریاست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان جهت ارائه خدمات بهتر به مردم ، نظارتهای بهداشت محیطی با روند جدیدی در سطح استان در حال اجراست .

پیرو تاکید ریاست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان جهت ارائه خدمات بهتر به مردم ، نظارتهای بهداشت محیطی با روند جدیدی در سطح استان در حال اجراست .
دکتر شهاب الدین مشایی رئیس مرکز بهداشت زاهدان اظهار داشت : با هدف حفظ وارتقای سطح سلامت جامعه وایمنی مواد غذایی و به منظور کاهش بیماریهای مرتبط با مواد غذایی بر نامه های بازدید از مراکز عرضه مواد غذایی ،رستو رانها ،شیرینی فروشیها و... با جدیت ویژه ای ادامه دارد ودر راستای اجرای تشدید نظارتهای بهداشت محیطی ، از ابتدای سال 97 تعداد 78 مرکز عرضه مواد غذایی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی پلمپ گردیده و متصدیان این مراکز به مراجع قضایی معرفی شده اند.
وی خاطر نشان کرد : با تاکید ریاست محترم دانشگاه مبنی بر رعایت موازین بهداشتی کارگاه اموزشی ویژه آشپزان رستورانها و فروشندگان مرغ کنتاکی در زاهدان بر گزار شد ، واصول بهداشت حرفه ای ،بهداشت ابزار کار ،رعایت بهداشت فردی ،زنجیره سرمای مواد غذایی از مهمترین مواردی بود که در این کارگاه توسط کارشناسان بهداشت محیط وحرفه ای آموزش داده شد.
رئیس مرکز بهداشت زاهدان ، با بیان این مطلب که در مسائل مرتبط با سلامت مردم هیچ قصوری از جانب عرضه کنندگان مواد غذایی پذیرفته نیست ، خاطر نشان کرد : در این کارگاه که 40 نفر از اشپزان رستورانهای زاهدان حضور داشتند تاکید شد ، در صورت فروش مرغ های شب مانده به مردم به شدت با آنان بر خورد و ضمن معرفی آنان به مقام قضایی پروانه آشپزی آنان باطل خواهد شد.
گفتنی است : سامانه 190 پل ارتباطی مردم شریف استان با حوزه سلامت است که شهروندان عزیز در صورت مشاهده هرگونه مشکل بهداشتی می توانند موارد را به این سامانه منعکس نمایند.
روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
comment