رئیس دانشگاه در نشست صمیمی با دانشجویان عضو بسیج دانشجوئی؛
بسیج دانشجویی پیشانی تمامی فعالیتهای مذهبی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی در دانشگاه هاست .
شب گذشته رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان میهمان اولین نشست صمیمی با اعضای تشکل بسیج دانشجویی دانشگاه بود .

شب گذشته رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان میهمان اولین نشست صمیمی با اعضای تشکل بسیج دانشجویی دانشگاه بود .
به گزارش روابط عمومی : دکترسید محمد هاشمی شهری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان که در جمع اعضای تشکل بسیج دانشجویی دانشگاه حضور یافته بود با بیان این مطلب که دین اسلام دین اخلاق مداری است بر تحکیم اخلاق در سرلوحه همه امور تاکید کرد .
وی افزود : بسیج دانشجویی بعنوان بزرگترین تشکل حاضر در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ،با ارائه فعالیتهایی در عرصه های مختلف ، در کنار پرداختن به تحصیل می تواند نقش بسزایی را در ارتقای جایگاه علمی و فرهنگی عمیق و آگاهانه اسلامی ، ایفا نمایدکه قطعا لازمه این موفقیت مشارکت اعضای محترم هیات علمی با تشکل بسیج در عرصه های مختلف علم وتحصیل است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ، ضمن حمایت از برنامه های تشکل بسیج دانشجویی خاطر نشان کرد : تشکل بسیج دانشجویی پیشانی تمامی فعالیتهای مذهبی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی در دانشگاه ها ست که حضور گسترده دانشجویان بسیجی در این عرصه ها نشان دهنده ولایتمداری آنان است .
دکتر هاشمی شهری در زمینه رفع برخی از مشکلات دانشجویان قول مساعد داد و ابراز امیدواری کرد که با برگزاری نشست های دوره ای با دانشجویان عزیز وطرح مشکلات اعضای تشکل بسیج دانشجویی روند جدیدی در زمینه خدمات رسانی به دانشجویان فراهم گردد.
روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
comment