مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:
عدم امکان تشخیص تفاوت الکل ها از روی مشخصات ظاهری
مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: امکان فهمیدن تفاوت الکل اتانول و متانول ار روی مشخصات ظاهری امکان پذیر نیست و فقط در شرایط آزمایشگاهی میسر است.

خبــــر
مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:
عدم امکان تشخیص تفاوت الکل ها از روی مشخصات ظاهری
مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: امکان فهمیدن تفاوت الکل اتانول و متانول ار روی مشخصات ظاهری امکان پذیر نیست و فقط در شرایط آزمایشگاهی میسر است.
به گزارش روابط عمومی- مهندس مریم اسلامی مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تشخیص الکل ها از یکدیگر، با ملاک هایی از روی شرایط ظاهری مثل رنگ و بو، روشی غیر مطمئن و نادرست است چون الکل ها در شرایط عادی بی رنگ و شفاف هستند و بنا به دلایل خاص، به گروهی از آنها مواد شیمیایی رنگی افزوده می شود و تنها آزمایشگاه های تخصصی و مجهز توانایی تعیین نوع الکل را دارند.
وی افزود: الکل اتیلیک یا اتانول که اغلب آنرا به اسم الکل سفید می شناسند، ضد عفونی کننده ای قوی و پرکاربرد در طب و پزشکی است ولی متانول یا الکل متلیک که در بازار به الکل قرمز مشهور می باشد، ماده ای بسیار سمی و خطرناک است که بیشتر کاربردهای صنعتی دارد.
مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: الکل ها علیرغم نامگذاری های مشابه؛ خواص و کابردهای بسیار متفاوتی دارند و برخلاف تصور عموم، تشابه اسمی در الکل ها دلیلی بر مشابهت کاربردی آنها نیست.
وی به مردم توصیه کرد: برای حفظ سلامت خود و خانواده، الکل و سایر مواد ضدعفونی کننده مورد نیاز خود را حتما از داروخانه و یا فروشگاه های معتبر تهیه و در زمان خرید توجه کنند که بر روی بسته بندی محصول مورد نظر شماره پروانه ساخت و نشان سازمان غذا و دارو درج شده باشد.
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
تهیه: محمدرضا یاوری/ تنظیم: مهدیه کیخوایی
comment