پیام تسلیت رییس دانشگاه در پی حمله ناجوانمردانه افراد ناشناس به تکنسین خدوم اورژانس 115 خاش
حمله ناجوانمردانه افراد ناشناس به تکنسین خدوم اورژانس 115 خاش که به صورت شبانه روزی و برای خدمت به افرادی که در سخت ترین و بحرانی ترین لحظات حیات خویش و نیازمند به امداد رسانی بودند در شیفت اورژانس حاضر شده بود، در هیچ قاموس و ادله انسانی نمی گنجد.
نظارت مدیریت مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تمام مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرهای تحت پوشش:
بازرسی از 4 هزار و 295 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی توسط اکیپ های بازرسی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
از 20 اسفند سال 1397 تا کنون تیم های بازرسی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از 4 هزار و 295 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی بازدید کردند.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:
امداد رسانی به 144 مصدوم حوادث جاده ای استان سیستان و بلوچستان در چهار روز گذشته توسط تکنسین های اورژانس
فعالیت بیش از 40 درصد داروخانه های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در ایام تعطیلات نوروزی
در ایام تعطیلات نوروزی بیش از چهل درصد داروخانه های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان فعال می باشند.
پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت آغاز سال ۱۳۹۸ هجری شمسی
همزمانی میلاد امیرمومنان حضرت علی علیه السلام با حلول فصل بهار، تقارن خجسته ای است که بیش از هر زمان دیگری نگاه با بصیرت افراد روشن ضمیر را به فلسفه عید و ماهیّت نوروز جلب می نماید.
رییس آزمایشگاه مرجع سلامت و امور آزمایشگاه های دانشگاه اعلام کرد؛
امکان انجام آزمایش های قبل از ازدواج در آزمایشگاه رفرانس زاهدان در ایام نوروز
مراجعه 5 هزار و 110 نفر به اورژانس بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان طی روز گذشته
روز گذشته 5 هزار و 110 نفر در اورژانس 9 بیمارستان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خدمات درمانی دریافت کردند.
پیام معاون امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت روز مددکار اجتماعی
ولادت با سعادت حضرت علی (ع) پرچمدار بزرگ عدالت و روز شکوهمند مددکار اجتماعی را به تمامی مددکاران اجتماعی که عاشقانه و متواضعانه در عرصه خدمت وكمك رساني به بيماران گام برمی دارند تبریک می گویم.
خبری خوش از ثمردهی مجموعه تلاش ها و برنامه ریزی های یکساله دانشگاه در حفظ سلامت مادران باردار:
کاهش 50 درصدی مرگ و میر مادران باردار در شهرهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
متخصص طب اورژانس بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) زاهدان :
نگذاریم تجربه تلخ بی احتیاطی چهارشنبه سوری های گذشته تکرار شود
متاسفانه سال گذشته دختر بچه 7 ساله ای بدلیل اصابت جرقه ترقه کبریتی به چشم، دچار نابینایی شد، بیائید همه با هم از تکرار تجربه های تلخ ناشی از بی احتیاطی چهارشنبه سوری های گذشته جلوگیری کنیم.