حضور پررنگ دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در نمایشگاه اختصاصی جمهوری اسلامی ایران در کراچی پاکستان
به گزارش روابط عمومی: نمایشگاه اختصاصی جمهوری اسلامی ایران در کراچی پاکستان در تاریخ 26 دیماه 1401 با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران و سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کراچی پاکستان و مقامات عالی رتبه پاکستانی از جمله استاندار کراچی، رئیس سازمان توسعه تجاری و رئیس اتاق های بازرگانی پاکستان افتتاح شد.
کسب گواهینامه رتبه یک توسط بیمارستان ایرانمهر سراوان در اعتباربخشی ملی بیمارستان ها
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از کسب عنوان درجه یک توسط بیمارستان ایرانمهر سراوان در اعتباربخشی ملی صورت گرفته توسط وزارت بهداشت خبر داد.
واکسیناسیون 12 هزار نفر از اتباع بر علیه فلج اطفال، سرخک و سرخجه
شاخص 60 درصدی واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال، سرخک و سرخجه اتباع بیگانه
استمرار کارزار واکسیناسیون تکمیلی سرخک و سرخجه و بیماریابی سل برای اتباع غیرایرانی در شهرستان زاهدان
برنامه تکمیلی واکسیناسیون فلج اطفال، سرخک و سرخجه اتباع غیر ایرانی در افراد زیر ۱۵ سال و غربالگری بیماری سل در اتباع خارجی بالای ۱۲ سال و همچنین تکمیل واکسیناسیون کووید-۱۹ در گروههای هدف از ابتدای دی در مناطق تحت پوشش دانشگاه همزمان با ۲۷ دانشگاه دیگر سطح کشور آغاز شده است.
برگزاری کارگاه دو روزه آموزشهای روانشناختی
کارگاه دو روزه آموزشهای روانشناختی با هدف پیشگیری و مداخله در موارد دارای اختلال و خشونت خانگی توسط مدیریت سلامت روان دانشگاه برای کارشناسان سلامت روان مراکز خدمات جامع سلامت دانشگاه برگزار شد.
بیانیه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در پی اقدام وقیحانه نشریه موهن فرانسوی شارلی ابدو در اهانت به ساحت مرجعیت، علما و به ویژه توهین به مقام امام و رهبر عزیزمان
در پی اقدام وقیحانه نشریه موهن فرانسوی شارلی ابدو در اهانت به ساحت مرجعیت، علماء و به ویژه توهین به مقام امام و رهبر عزیزمان، أعضای هیأت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، ضمن اعلام خشم و انزجار خویش از این اقدام شرم آور، در محکومیت این عمل ننگین بیانیه ای منتشر نمودند.
پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س)، روز مادر و گرامیداشت مقام مادر
دکتر حبیب غزنوی در پیامی ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و روز مادر را تبریک گفت.