مجله چشم انداز سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در مسیر پیشرفت
استناد محققان دنیا به مقالات علمی چاپ شده در مجله چشم انداز سلامت (Health Scope) دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موجب شد تا ضریب تاثیر 0.6 در پایگاه اطلاعاتی Web of Science برای این مجله ثبت شود.
انتصاب احسان رهدار رییس اداره کارگزینی و رییس هیات ورزشهای رزمی دانشگاه به عنوان رئیس کمیته کیک بوکسینگ فدراسیون جهانی و بین المللی فایتر استار
طی حکمی از سوی رئیس فدراسیون جهانی آقای احسان رهدار به عنوان رئیس کمیته کیک بوکسینگ فدراسیون جهانی و بین المللی فایتر استار منصوب گردید
اصل اساسی مقابله با بیماری هاری، آموزش عمومی و رعایت توصیه های بهداشتی است
افزایش سواد سلامت جامعه در خصوص بیماری هاری و رعایت توصیه های بهداشتی راه مقابله با این بیماری است.
دانشجویان، قوای اصلی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای رفع چالش ها
دانشجویان، در حقیقت صاحبان علم، فکر و ایده هستند، با استفاده از نظرات دانشجویان می توان بسیاری از چالش های دانشگاه را برطرف کرد.
انجام 99 درصد اعمال جراحی فوق تخصصی کودکان در بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان
با ارتقاء زیرساخت ها و همچنین جذب فوق تخصص جراحی کودکان، تمام اعمال جراحی کودکان به استثناء جراحی قلب در بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان انجام می شود.
انتصاب دکتر ایرج ضاربان به عنوان سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چابهار
به موجب ابلاغی از جانب رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، دکتر ایرج ضاربان به عنوان سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چابهار منصوب شد.
خدمات مراقبتی رایگان مرکز بهداشت زاهدان به سالمندان
سالمندان در پایگاههای سلامت و خانه های بهداشت، مراقبت های فشار خون، چربی خون، دیابت، تن سنجی،غربالگری تغذیه و مراقبت از نظر سقوط و عدم تعادل و ویزیت را بصورت رایگان دریافت می کنند.
ضرورت توجه به آموزش های خودمراقبتی سالمندی
سالمندی یک فرصت است که با رعایت اصول بهداشتی و انجام خود مراقبتی و آموزش دیدن در این خصوص می توان با سلامت به این دوره از زندگی رسید
در پی بروز کمبود شیرخشک رگولار در سیستان و بلوچستان: رصد توزیع شیرخشک رگولار در داروخانه ها توسط وزارت بهداشت
جهت جلوگیری از قاچاق شیرخشک رگولار، داروخانه ها و شرکت های پخش موظف به ثبت اطلاعات در سامانه رصد برخط شیرخشک (تیتک) هستند.