جشنواره غذاهای بومی ومحلی در سیب وسوران با مشارکت داوطلبان و سفیران سلامت
جشنواره غذاهای بومی ومحلی با مشارکت بیش از 30 داوطلب سلامت در سیب وسوران برگزار شد.

جشنواره غذاهای بومی ومحلی در سیب وسوران با مشارکت داوطلبان و سفیران سلامت
جشنواره غذاهای بومی ومحلی با مشارکت بیش از 30 داوطلب سلامت در سیب وسوران برگزار شد.
مهندس کرد رئیس مرکز بهداشت سیب وسوران: هدف از جشنواره های غذایی را احیای غذاهای بومی ومحلی و بهینه سازی وترویج این غذاهای سالم وارتقای فرهنگ تغذیه ای شهروندان عنوان کرد.
وی ادامه داد: در این جشنواره 20 تنوع غذایی از محصولات غذایی منطقه بلوچستان تهیه گردیده بود که به سبب مشارکت فعال از همه داوطلبان سلامت تقدیر گردید.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی زاهدان
comment