تشریح ضوابط طبخ و توزیع مواد غذایی نذری در ماه محرم
رییس گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: مردم مي توانند به جاي نذر اطعام، ماسك و مواد ضدعفوني تامين و در اختيار نيازمندان قرار دهند.

تشریح ضوابط طبخ و توزیع مواد غذایی نذری در ماه محرم
رییس گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: مردم مي توانند به جاي نذر اطعام، ماسك و مواد ضدعفوني تامين و در اختيار نيازمندان قرار دهند.
به گزارش روابط عمومی- مهندس قمر شهریاری رییس گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: به هیات های عزادری توصیه می شود، از پذیرایی در هیات ها خود داری نمایند و صرفاً نذورات را در قالب بسته بندي توزيع نمایند و خیرین به جاي نذر اطعام، ماسك و مواد ضدعفوني تامين و در اختيار نيازمندان قرار دهند.
وی گفت: توزیع نذورات ترجیحا"بصورت مواد اولیه غذایی خشک و خام و بسته بندی شده باشد.
وی ادامه داد: در صورت توزیع مواد غذایی گرم و پخته، استفاده از ظروف یکبارمصرف گیاهیِ یک نفره الزامی است و توزیع آب، نوشیدنی و ماست به شکل بستهبندیهای یک نفره انجام گردد.
رییس گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: معرفی محل طبخ غذا و آشپزها به بازرسان بهداشت محیط مراکز بهداشت و اخذ مجوزهای لازم و ممنوعیت ورود و خروج به محل طبخ غذا و دخالت افراد متفرقه در امر تهیه و توزیع غذا و اخذ کارت بهداشت برای همه افراد دست اندرکار تهیه، طبخ و توزیع مواد غذایی الزامی است.
وی با اشاره به این موضوع که شستوشوی دقیق و گندزدایی ظروف و ابزار طبخ غذا قبل و بعد از طبخ الزامی است افزود: از صرف غذا در محل هیئت به شکل جمعی خوداری نمایید و غذا به صورت بیرون ارائه گردد.
گفتنی است: هموطنان عزیز می توانند در صورت هر گونه شکایات و یا انتقاد در زمینه عدم اجرای دستورالعمل های بهداشتی، از طریق سامانه تلفنی 190 تماس حاصل نمایند.
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
جواد علی احمد
comment