تاکید بر آمادگی همهجانبه برای پیشگیری از شیوع بیماریهای منتقله از آب و غذا در خاش
بیماریهای منتقله از آب و غذا به خصوص در فصل گرما میتوانند خطراتی برای سلامت مردم به همراه داشته باشند، این بیماریها معمولاً از طریق مصرف آب یا غذای آلوده منتقل میشوند و میتوانند باعث بیماریهای رودهای شوند.
_crop.jpeg)
به گزارش روابط عمومی - دکتر رضا بهرنگی، رئیس مرکز بهداشت شهرستان خاش، در جلسه کمیته کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا با اشاره به افزایش احتمال بروز بیماریهای منتقله از آب و غذا در فصل گرما، اظهار داشت: : همافزایی و تعامل مؤثر بین دستگاههای مرتبط و پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب و غذا نیازمند همکاری و هماهنگی دقیق بین تمامی دستگاههای مسئول است.
وی افزود: در شرایط اقلیمی شهرستان، رعایت اصول بهداشتی در زنجیره تأمین و مصرف آب و غذا باید با جدیت بیشتری در دستور کار قرار گیرد.
دکتر بهرنگی افزود: مهمترین وظیفه فعلی ما تقویت زیرساختهای بهداشتی و پایش مستمر منابع آب آشامیدنی است.
وی ادامه داد: همچنین باید با حساسسازی گروههای در معرض خطر، به ویژه در مناطق حاشیهنشین و روستاهای دورافتاده، از بروز بیماریها جلوگیری کنیم وگشتهای میدانی و نظارت بر مراکز تهیه غذا، مدارس، رستورانها، و منابع آب از جمله اقداماتی است که باید در دستور کار قرار گیرد.
و ی عنوان کرد: شناسایی و نظارت بر نقاط پرخطر، پایش منابع تأمین آب شرب، و ارتقاء آگاهی عمومی از اولویتهای ما در فصل پیشرو خواهد بود و آموزش به مردم در زمینه بهداشت فردی و عمومی اهمیت بسیاری دارد.
مهندس امین میرزایی، مسئول واحد بیماریهای مرکز بهداشت شهرستان خاش، نیز در این جلسه گزارشی از وضعیت بیماریهای رودهای در سطح شهرستان ارائه داد و اظهار داشت: کنترل دقیق منابع تأمین آب، آموزشهای عمومی و اجرای گشتهای مشترک از اولویتهای برنامههای تابستانه خواهند بود.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان