نقش اثرگذار توانمندسازی، در ارتقای سلامت جامعه

به گزارش روابط عمومی_دکتر کیخا فرزانه مدیر سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در دیدار با مدیر عامل انجــمن یاردخـت زاریس به مناسبت هفته ملی بانوان ایرانی گفت: درک و بهکارگیری استراتژی توانمندسازی یک آرمان آشکار برای ارتقا سلامت روان جوامع است.
وی ادامه داد: توانمندسازی بانوان فرآیندی است که از طریق آن بانوان، بویژه بانوان سرپرست خانواده، کنترل بیشتری بر تصمیمگیری، سبک زندگی و فعالیت هایی که بر نوع زندگی آنان مؤثراست، خواهند داشت.
وی گفت: توانمندی از مهمترین عوامل کسب فرصت های شغلی و مشارکت مؤثر در توسعه اقتصادی و اجتماعی است.
وی افزود: در این میان توانمندسازی زنان سرپرست خانوار بهعنوان یک عامل مهم در جهت پیشرفت زنان، کاهش نابرابری و بهبود سبک زندگی است.
به گفته دکتر کیخا اجرای صحیح برنامههای توانمندسازی هم برای افراد و هم برای جامعه فواید بسیاری را در بردارد و شاهد آن هستیم که در ایران و سایر کشورها با استفاده از ظرفیت ان جی او هایی که در زمینه بهداشت و درمان زنان ، بهبود معیشت و رفاه زنان سرپرست خانوار، تسهیل دسترسی به منابع ، آگاهی از نقش ها و مسئولیت ها، حقوق اجتماعی و سیاسی آنها، تقویت مشارکت ایشان در جنبههای مختلف زندگی اجتماعی، اقتصادی و سیاسی و فرهنگی تلاش هایی موفق صورت پذیرفته است و در استان « انجمــن بانوان یاردخـت زاریس» نمونه ای موفق از تشکل های اجتماعـی فعال در این حوزه است.
گفتنی است شعارهفته ملی سلامت بانوان ایرانی ۱۴۰۲ با عنوان « بانوی سالم، خانواده سالم، جامعه سالم » اعلام گردیده است.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
comment