رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان: تلاش بر بهره گیری هر چه بیشتر از رهنمودهای ناظران برون سازمانی در مسیر بهبود سطح کیفی ارائه خدمات در بیمارستان های تحت پوشش
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: از رهنمودهای ناظران برون سازمانی در مسیر بهبود سطح کیفی ارائه خدمات در بیمارستان های تحت پوشش بهره می بریم.

به گزارش روابط عمومی- دکتر حبیب غزنوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در جلسه کمیته استانی صیانت از سلامت عامه مردم که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار شد گفت: علیرغم ارزیابی های درونی که بصورت جدی و بر اساس دستورالعمل های وزارت بهداشت هر سال توسط ارزیابان دانشگاهی و هر دو سال توسط ارزیابان وزارتی در حوزه درمان انجام می شود ارزیابی های برون سازمانی توانسته کمک شایان توجهی در اصلاح برخی فرایندها و چالش های بهداشت و درمان استان داشته باشد.
وی ادامه داد: قدردان تمام افرادی هستیم که دلسوزانه، همراه نظام سلامت در ارتقاء شاخص ها و خدمات تلاش می کنند.
وی همچنین با اشاره به افزوده شدن بخش عظیمی از تجهیزات پزشکی سرمایه ای به شهرهای زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: در راستای ارتقائ دسترسی مردم به خدمات نظام سلامت، در دو سال گذشته بیش از 586 میلیارد تومان تجهیزات پزشکی به بیمارستان های خاش، زاهدان و سراوان افزوده شده که یک جهش انفجاری در تامین تجهیزات مورد نیاز محسوب می شود.
دکتر غزنوی تصریح کرد: بازبینی فرایندهای ارائه خدمت در مسیر تسهیل و تسریع انجام امورات درمانی در بیمارستان ها، از جمله اولویت های ما در دانشگاه است که امیدواریم با انجام کار کارشناسی دقیق و اجرای آن بتوانیم گامی دیگر در ارتقاء رضایتمندی مراجعان برداریم.
دکتر ابوالفضل احمدزاده معاون حقوق عامه دادگستری نیز در این جلسه گفت: انجام بازدیدهای منسجم از بیمارستان های زاهدان از 2 سال قبل آغاز شده و آنچه پیگیری می شود مطالبه و خواسته ی عموم مردم است.
وی تصریح کرد: خوشبختانه شرایط در هر بازدید به نسبت قبل، رو به بهبود ارزیابی می شود و این، قدم مطلوبی در ارتقاء رضایتمندی مردم است.
وی افزود: برنامه ریزی می کنیم تا بازدیدها از مراکز ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در سراسر استان انجام شود و ارایه خدمات در سطح مورد انتظار مردم صورت پذیرد
دکتر احمدزاده همچنین گفت: کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان، از جمله کارگروه هایی است که دستگاه قضایی استان به ویژه دادستانی مرکز،بر عملکرد و دستورکارجلسات آن دقت نظر دارد و مصوبات قابل اجرای این کارگروه در دانشگاه های علوم پزشکی زابل وایرانشهر را نیز دنبال می کند تا نتایج مطلوبی حاصل شود.
در این جلسه در خصوص اقدامات انجام شده در بیمارستان خاتم الانبیاء (ص)، موضوع پسماند بیمارستان دلگان، ضرورت پاسخگو بودن شهرداری در مساله مهم پسماندهای شهری و بیمارستانی، وضعیت تامین آب شرب سالم در شبکه توزیع شهری، عدم صرفه اقتصادی راه اندازی بیمارستان در شهرهای با جمعیت پایین، نیز مطالبی بیان شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
comment