معدوم سازی بیش از 640 کیلوگرم فرآورده خوراکی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان
مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از معدوم سازی بیش از 640 کیلوگرم فرآورده خوراکی تاریخ مصرف گذشته توسط کارشناسان این مدیریت در زاهدان خبر داد.

معدوم سازی بیش از 640 کیلوگرم فرآورده خوراکی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان
مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از معدوم سازی بیش از 640 کیلوگرم فرآورده خوراکی تاریخ مصرف گذشته توسط کارشناسان این مدیریت در زاهدان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی- دکتر مریم بیگمی، مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اقلام معدوم شده را 500 کیلوگرم سس کچاپ تک نفره تاریخ مصرف گذشته و بیش از140 کیلوگرم سس فله فاقد مشخصات، عنوان کرد.
وی ادامه داد: پیرو گزارش مسئول یکی از سردخانه های نگهداری مواد غذایی در زاهدان مبنی بر منقضی شدن تاریخ مصرف تعدادی از محصولات غذایی موجود در این سردخانه، بازرسان این مدیریت به محل سردخانه اعزام و پس از بررسی، اقلام مذکور مضر به سلامت انسان تشخیص داده و با همکاری صاحب کالا جمع آوری و در محل کارخانه بازیافت شهرداری زاهدان معدوم شد.
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
تهیه: محمدرضا یاوری/ تنظیم: مهدیه کیخوایی
comment