روابط عمومی/ پلمپ 26 مرکزتهیه وتوزیع موادغذایی بدلیل عدم رعایت اصول بهداشتی درزاهدان...اهمیت سلامت مردم بنیادی ترین هدف دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
بر اساس بازدیدهای مکرربازرسان بهداشت محیط زاهدان برخی از متصدیان مراکزتهیه و عرضه مواد غذایی اصول بهداشتی را رعایت نکردند ودر راستای اجرای ماده 13 قانون مواد خوراکی وآشامیدنی تعداد26 مرکزفروش مواد غذایی پلمپ گردید.
براساس بازدیدهای مکرربازرسان بهداشت محیط زاهدان برخی از متصدیان مراکزتهیه و عرضه مواد غذایی اصول بهداشتی را رعایت نکردند ودر راستای اجرای ماده 13 قانون مواد خوراکی وآشامیدنی تعداد26 مرکزفروش مواد غذایی پلمپ گردید.
به گزارش روابط عمومی :دکترشهاب الدین مشائی سرپرست مرکزبهداشت زاهدان در حاشیه بازدید از مراکز عرضه مواد غذایی شهر زاهدان اظهار داشت :سلامت مردم بنیادی ترین هدف نظام سلامت است و تیم های سلامت با تمام عوامل تهدید کننده سلامت مردم از طریق قانون برخورد می کنند.
وی ادامه داد :بر اساس بازدیدهای مکرر بازرسان بهداشت محیط در شیفت عصر وشب برخی از متصدیان مراکز عرضه مواد غذایی متاسفانه اصول بهداشتی را رعایت نکردند که پس از چندین اخطار بدلیل عدم رعایت بهداشت فردی کارگران ، عدم انجام نظافت درمحیط کار و استفاده ازموادغذایی غیربهداشتی تعداد 26 مرکزتهیه وتوزیع موادغذایی ازجمله کبابی وپیتزافروشی ونانوایی وچایخانه وقلیان سرا و قصابی غیربهداشتی پلمپ گردید.
مهندس فرزاد کدخدایی مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت زاهدان نیز گفت :بازرسان بهداشت محیط شهرزاهدان مطابق ماده 13 قانون موادخوراکی وآشامیدنی پس ازارائه آموزشهای لازم به متصدیان این صنوف درمرحله اول اخطاریه صادر و در مرحله دوم در صورتی که نواقص را اصلاح نکنند نسبت به پلمب این مکانها اقدام وپرونده آنها نیز به تعزیرات حکومتی ارجاع می گردد.
امتحانی11 دیماه96
روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
comment