تمرکز تهیه و طبخ غذای مورد نیاز بیمارستان ها ارتقاء کیفیت و کاهش قیمت را به دنبال دارد
بر اساس پیش بینی های انجام شده و با توجه به تجارب موجود، تمرکز آشپزخانه های بیمارستانی ارتقاء کیفیت و در عین حال کاهش قیمت تمام شده را به دنبال دارد.

خبر
تمرکز تهیه و طبخ غذای مورد نیاز بیمارستان ها ارتقاء کیفیت و کاهش قیمت را به دنبال دارد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به برخورداری یکی از بیمارستان های تابعه این دانشگاه در شهر زاهدان از فضای استاندارد برای استقرار آشپزخانه مرکزی گفت: بر اساس پیش بینی های انجام شده و با توجه به تجارب موجود، تمرکز آشپزخانه های بیمارستانی ارتقاء کیفیت و در عین حال کاهش قیمت تمام شده را به دنبال دارد.
دکتر سید محمد هاشمی صبح امروز سه شنبه در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه با تاکید بر اهمیت ارتقاء مستمر کیفیّت غذای ارائه شده به بیماران و دانشجویان گفت: وجود فضای رقابتی این امکان را برای فعالان بخش خصوصی فراهم کرده است تا در صورت برخودداری از توان فنی لازم در مناقصه های آتی دانشگاه به منظور طبخ متمرکز و توزیع غذای بیمارستان ها شرکت نمایند.
وی نظارت مستمر بر کیفیت غذای توزیع شده در بیمارستان ها و سلف سرویس های دانشجوئی را از جمله مهمترین وظایف مشترک بیمارستان های تابعه، حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع و حوزه معاونت فرهنگی و امور دانشجوئی دانشگاه برشمرد و گفت؛ در حال حاضر مدیریت کترینگ بیمارستانی در دستور کار وزارت بهداشت و سایر نهادهای خدماتی قرار گرفته است و با توجه به شروع این حرکت در کشور پیمانکاران بخش خصوصی نیز نسبت به ارتقاء شاخص های خود و همخوانی با نیازهای روز جامعه اقدام می کنند تا از چرخه رقابت خارج نشوند.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
comment