رئیس دانشگاه:
بازرسان بهداشت محیط پیش از اقدام قانونی، شایسته است مشاوره و آموزش به متصدیان صنوف مواد غذایی را مد نظر داشته باشند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: بازرسان بهداشت محیط پیش از اقدام قانونی، شایسته است با ابزار مشاوره و راهنمایی متصدیان صنوف مواد غذایی ،اقدام کنند.

رئیس دانشگاه:
بازرسان بهداشت محیط پیش از اقدام قانونی، شایسته است مشاوره و آموزش به متصدیان صنوف مواد غذایی را مد نظر داشته باشند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: بازرسان بهداشت محیط پیش از اقدام قانونی، شایسته است با ابزار مشاوره و راهنمایی متصدیان صنوف مواد غذایی ،اقدام کنند.
به گزارش روابط عمومی - دکتر سید محمد هاشمی شهری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان که با هدف بازدید از روند نظارت های بهداشتی به همراه بازرسان بهداشت محیط در یکی از مراکز تولید و عرضه مواد غذایی حضور یافته بود گفت: توجه به سلامت آب و مواد غذایی با پیشگیری از مسمومیت ها در نهایت منجر به حفظ سلامت مردم می شود بنابراین به مقوله آموزش باید بسیار توجه کرد.
وی ادامه داد: خوشبختانه پس از اجرای طرح تحول نظام سلامت و توجه به بهداشت به عنوان مقوله ای مهم در ارتقاء شاخص های سلامت، نظارت های بهداشتی با بهره گیری از تکنولوژی های جدید کیفی تر و سریع تر از قبل انجام می شود.
مهندس کدخدایی مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت زاهدان نیز در این بازدید گفت: روزانه 4 تیم از بازرسان بهداشت محیط در صبح و عصر جهت اجرای برنامه مدیریت مهندسی بهداشت محیط به سطح شهر زاهدان اعزام و از تمامی مراکز تهیه و تولید مواد غذایی، رستوران ها، هتل ها، مراکز اسکان مسافران نوروزی، تالارهای پذیرایی، اماکن بین راهی، ترمینال های مسافربری بازدید می کنند.
وی ادامه داد : تا کنون بیش از4 هزار و 558 مورد بازدید از این اماکن در محدوده شهرستان زاهدان انجام شده است.
وی گفت: سامانه گویای کشوری 190 و شماره تلفن 33220466-054 به صورت شبانه روزی آماده رسیدگی به شکایات بهداشتی به همشهریان گرامی و مسافران نوروزی می باشند .
گفتنی است: در این بازدید با استفاده از دستگاه سنجش آلودگی سطوح، آب و مواد غذایی، دستگاه تست دور ریز روغن و سایر ابزار های پایش میزان سلامت مواد غذایی تهیه شده و آلودگی های محیطی ارزیابی شد.
روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
comment