ارتقاء مرتبه علمی 4 نفر از اعضاء هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
در بیستمین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی زاهدان با ارتقاء مرتبه 4 نفر از اعضاء جلسه هیئت علمی دانشگاه موافقت شد.

در بیستمین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی زاهدان با ارتقاء مرتبه 4 نفر از اعضاء جلسه هیئت علمی دانشگاه موافقت شد.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اعلام این مطلب گفت: این جلسه در تاریخ 12 اسفند ماه 1397 و با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضاء برگزار شد.
به گفته دکتر سید محمد نصیر الدین طباطبائی پس از بررسی های لازم و تائید مستندات مربوط به فعالیت های علمی، آموزشی و فرهنگی با ارتقاء مرتبه آقای دکتر مجید نادری، عضو هیئت علمی گروه کودکان و فوق تخصص خون و سرطان کودکان و سرکار خانم دکتر محبوبه فیروزکوهی عضو گروه روانپزشکی و فوق تخصص روانپزشکی کودکان و نوجوان از استادیاری به دانشیاری موافقت شد.
وی با تبریک به همکارانی که در این مرحله موفق به کسب مرتبه جدید علمی شدند گفت: در این جلسه خانم ها دکتر سمیه خزائیان، عضو هیئت علمی دانشکده پرستاری و خانم دکتر منیره محجوب عضو هیئت علمی دانشکده توانبخشی نیز از مرتبه مربی گری به مرتبه استادیاری ارتقاء پیدا کردند.
شایان ذکر است رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در پیامی ارتقاء مرتبه علمی همکاران را تبریک گفت. دکتر هاشمی شهری در این پیام تبریک با تاکید براهمیت توجه به منابع انسانی به عنوان مهمترین سرمایه جامعه گفت:بدون تردید توسعه دانشگاه از مسیر توسعه توانمندی های حرفه ای تمامی همکاران و در راس آنها اعضاء هیئت علمی عبور می کند.به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان جهت دهی فعالیت های علمی و پژوهشی همکاران به سمت نیازهای واقعی جامعه و حرکت به سمت اقداماتی که ارتقاء سلامت جامعه را به دنبال خواهد داشت مهمترین وظیفه تمامی نیروهای متخصص در دانشگه های علوم پزشکی است.
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت ارتقاء مرتبه تعدادی از اعضاء هیئت علمی دانشگاه: با سلام و احترام، روز گذشته شاهد برگزاری یکی دیگر از جلسات هیئت ممیزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بودیم. اگرچه خبر مسرّت بخش ارتقاء مرتبه 4 نفر از اعضاء محترم هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان پس از این جلسه منتشر شد امّا لازم است تا به این موضوع هم توجه داشته باشیم که جلسه مزبور "بیستمین" جلسه هیئت ممیزه در دانشگاه ما بود. از آنجا که توسعه منابع انسانی مهمترین سرمایه جامعه و دانشگاه برای توسعه و بالندگی است، استقرار هیئت ممیزه در دانشگاه و تشکیل منظم جلسات آن یکی از نشانه های مهم برای حرکت رو به رشد دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در مسیر دستیابی به بلوغ کامل علمی محسوب می شود.این توفیق بزرگ به همّت مردان و زنان سخت کوش و فرهیخته ای حاصل شده است که در کسوت عضو هیئت علمی و محقق و پژوهشگر در این دانشگاه مشغول ارائه خدمت هستند و به همین دلیل شایسته می دانم تا این موفقیت را به طور عامّ به همه اعضاء خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تبریک عرض نمایم. همچنین لازم می دانم تا این توفیق علمی را به صورت ویژه به 4نفر از همکاران ارجمندی که در این جلسه با ارتقاء مرتبه علمی آنان به دانشیاری و استادیاری موافقت شد نیز تبریک بگویم. امیدوارم تا جهت دهی فعالیت های علمی و پژوهشی همکاران به سمت نیازهای واقعی جامعه و حرکت به سمت اقداماتی که ارتقاء سلامت مردم را به دنبال داشته باشد به عنوان مهمترین رسالت دانشگاه همواره مورد توجه قرار گیرد.
دکتر سید محمد هاشمی شهری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
comment