آغاز طرح پایش برچسب محصولات خوراکی وآشامیدنی تولیدی و وارداتی در زاهدان همزمان با سراسر کشور
طرح کنترل و نظارت بر برچسب فرآورده های خوراکی و آشامیدنی تولیدی و وارداتی توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همزمان با سراسر کشور آغاز شد.

خبـــــر
آغاز طرح پایش برچسب محصولات خوراکی وآشامیدنی تولیدی و وارداتی در زاهدان
همزمان با سراسر کشور
طرح کنترل و نظارت بر برچسب فرآورده های خوراکی و آشامیدنی تولیدی و وارداتی توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همزمان با سراسر کشور آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی - دکتر علیرضا مبارکی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: طرح کشوری کنترل و نظارت بر برچسب فرآورده های خوراکی و آشامیدنی تولیدی و وارداتی از بیستم خردادماه، همزمان با سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور و با هدف اطلاع رسانی صحیح و جلوگیری از تبلیغات کاذب و گمراه کننده، آغاز شده است.
وی افزود: دراین طرح برچسب فرآورده های خوراکی و آشامیدنی از لحاظ درج تصاویر گمراه کننده و غیرواقعی، ادعاهای سلامتی بخش، ادعاهای تغذیه ای، درج شماره پروانه بهداشتی با لوگوی سازمان غذا و دارو، درج نشانگر رنگی تغذیه ای و درج نشان حلال توسط بازرسان معاونت غذا و دارو، بررسی و کنترل می شود و درصورت مواجهه با هرگونه عدم انطباق، پیگیری های قانونی لازم تا حصول نتیجه انجام خواهد گرفت.
مهندس حسین حقانی فر مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه درباره نحوه اجرای این طرح گفت: در این طرح مطابق برنامه ریزی انجام گرفته حداقل هفته ای 25 برچسب متفاوت بصورت تصادفی در سطح عرضه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
وی اظهار داشت:به منظور اجرای هرچه بهتر و دقیق تر و ایجاد انگیزه، از توان مسئولین فنی واحدهای تولیدی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش نیز در اجرای طرح استفاده می شود.
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
یاوری/0323
comment