پلمب دو قنادی و دو کارگاه شیرینیپزی در میرجاوه به دلیل تخلفات بهداشتی
طرح تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شهرستان میرجاوه بهطور جدی در حال اجراست و تاکنون منجر به پلمب دو قنادی و دو کارگاه شیرینیپزی به دلیل عدم رفع نواقص بهداشتی شده است.
_crop.jpeg)
به گزارش روابط عمومی- آقای حامد کیخائی، رئیس مرکز بهداشت میرجاوه، در این خصوص گفت: بازرسان سلامت محیط و کار این مرکز، با همکاری پلیس اماکن، اقدام به پلمب دو کارگاه شیرینیپزی و دو قنادی کردند و هزار کیلو گرم مواد اولیه قنادی فاقد شرایط مصرف انسانی در حضور مقام قضایی معدوم گردید.
وی افزود: این اقدام بر اساس ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی انجام شده است که بر رعایت بهداشت فردی، وضعیت ساختمانی، و مقررات بهداشتی در مراکز تهیه، تولید، نگهداری، توزیع و فروش مواد غذایی تأکید دارد.
رئیس مرکز بهداشت میرجاوه ادامه داد: بازرسان این مرکز در دو شیفت صبح و عصر بهصورت مستمر واحدهای تولیدی و عرضهکننده مواد غذایی را مورد بازرسی قرار میدهند.
وی همچنین از استمرار اجرای طرح تشدید نظارتهای بهداشتی در بخش مرزی ریگملک خبر داد و گفت: بازرسان بهداشت محیط بهصورت فعال در حال بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در این بخش هستند تا از رعایت استانداردهای بهداشتی اطمینان حاصل کنند.
وی از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی یا فعالیتهای غیرمجاز، مراتب را از طریق شماره ۱۹۰ گزارش دهند.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان