١٤:٢٦ - يکشنبه ٢١ خرداد ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
عیادت رئیس و جمعی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از همسر شهید ستوده پس از بازگشت دوباره به حیات
رئیس و جمعی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به عیادت همسر شهید ستوده "یکی از شهدای جنگ تحمیلی" رفتند.
 ١٣:٥٢ - يکشنبه ٢١ خرداد ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
تجهیز بخش نورولوژی بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان به دستگاه پیشرفته نوار مغز پرتابل
دستگاه پیشرفته نوار مغز پرتابل جهت تشخیص اختلالات تشنجی در بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) راه اندازی شد.
 ١٤:٥١ - شنبه ٢٠ خرداد ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
آغاز مسابقات جام رمضان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و حضور 400 نفر از کارکنان در این مسابقات
400 نفر از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در مسابقات ورزشی جام رمضان این دانشگاه شرکت کردند.
 ١٤:٤٤ - شنبه ٢٠ خرداد ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
رونمایی از نخستین پوشش چادر ویژه کادر درمانی شاغل در بیمارستان ها
در مراسمی از نخستین پوشش چادر ویژه کادر درمانی شاغل در بیمارستان ها که به همت جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و با استفاده از نظرات مشترک متخصصین حوزه پزشکی و حوزه مد و لباس طراحی شده است رونمایی شد.
 ١١:١٣ - جمعه ١٩ خرداد ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
افزایش تعداد دستگاه های دیالیز بیمارستان رازی سراوان به 13 دستگاه به همت مجمع خیرین سلامت استان
یک دستگاه دیالیز توسط مجمع خیرین سلامت استان به بیمارستان رازی سراوان اهدا و در این بیمارستان نصب شد.
 ٢٢:١٩ - چهارشنبه ١٧ خرداد ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
معاون بهداشتی دانشگاه عنوان کرد:معرفی اقدامات و تجارب موثر ایران در حوزه سلامت در حاشیه اجلاس مجمع جهانی بهداشت 2017 در ژنو سوئیس
هفتادمین مجمع جهانی بهداشت از 22 تا 31 ماه می 2017 با حضور هیئت هایی عالی‌رتبه در امور سلامت از کشورهای جهان در ژنو سوئیس برگزارگردید ومعاون بهداشتی دانشگاه زاهدان در تیم همراه وزیر بهداشت به سوئیس سفر کرد .
 ١٠:٠٧ - چهارشنبه ١٧ خرداد ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی/کنترل بیماری تب کنگو در استان سیستان وبلوچستان...شهروندان عزیز توصیه های بهداشتی را جدی بگیرند.
از ابتدای سال هیچ مورد مرگی در خصوص تب کنگو در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رخ نداده است وتمام موارد مثبت با تلاش تیم های سلامت وبا حال عمومی خوب از بیمارستانها مرخص شده اند.
 ١٤:٠٥ - سه شنبه ١٦ خرداد ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
نخستین حضور دانشجویان دندانپزشکی زاهدان در مسابقات علمی – دانشجویی "دکتر نواب" و کسب رتبه دوم این مسابقات
دانشجویان رشته دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در نخستین حضور خود در مسابقات علمی- دانشجویی "دکتر نواب" موفق به کسب رتبه دوم شدند.
 ١١:١٣ - سه شنبه ١٦ خرداد ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
به همت پزشکان و کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره)خاش ؛ نجات جوان 17 ساله از مرگ حتمی
جوان 17 ساله که به علت اصابت چاقو به قلب دچار ایست قلبی شده بود به همت پزشکان و کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) خاش از مرگ حتمی نجات یافت.
 ١١:٥٩ - شنبه ١٣ خرداد ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>

<< صفحه قبلی3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 صفحه بعدی >>