در نشست دانشگاهیان با ریاست محترم جمهور مطرح شد؛ ارتقاء سلامت انسان ها بدون توجه به مولفه های اقتصادی و اجتماعی امکان پذیر نیست
 ٢٢:٣٥ - پنج شنبه ٢٥ خرداد ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی/بازدیدمعاون بهداشتی دانشگاه از بیمارستان امام علی چابهارو مراکز خدمات بهداشتی ودرمانی کنارک به منظور پایش نظام مراقبت بیماریها
معاون بهداشتی دانشگاه در سفر سه روزه به جنوب استان وباهدف پایش نظام مراقبت بیماریها ازبیمارستان امام علی چابهار و مراکز خدمات بهداشتی درمانی کنارک بازدید کرد.
 ٠٩:٤٥ - پنج شنبه ٢٥ خرداد ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
ثبت نام 156 نفر از اعضای هئیت علمی و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در کمپین دانشجویی اهدا خون
156 نفر از اعضای هئیت علمی، دانشجویان و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در پی تشکیل کمپین دانشجویی اهداء خون اهداء زندگی به این کمپین پیوستند.
 ٢٣:٢٩ - چهارشنبه ٢٤ خرداد ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
ثبت نام 66 نفر برای انتخابات هفتمین دوره سازمان نظام پزشکی در شهرهای زاهدان، چابهار و سراوان
رئیس ستاد اجرایی انتخابات سازمان نظام پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از ثبت نام 66 نفر برای انتخابات هفتمین دوره هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی شهرستان های زاهدان، چابهار و سراوان خبر داد.
 ١٢:٤٨ - چهارشنبه ٢٤ خرداد ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی/آغاز طرح آموزشی پیشگیری از اعتیاد وآسیبهای اجتماعی با مشارکت داوطلبان سلامت در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
طرح آموزشی پیشگیری از اعتیاد و آسیبهای اجتماعی با همکاری گروه بیماریهای غیر واگیر وداوطلبان سلامت در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان آغاز شد.
 ١١:٥٥ - چهارشنبه ٢٤ خرداد ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
آغاز طرح پایش برچسب محصولات خوراکی وآشامیدنی تولیدی و وارداتی در زاهدان همزمان با سراسر کشور
طرح کنترل و نظارت بر برچسب فرآورده های خوراکی و آشامیدنی تولیدی و وارداتی توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همزمان با سراسر کشور آغاز شد.
 ١٥:٤٠ - سه شنبه ٢٣ خرداد ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
اعطای پروانه صلاحیت حرفه ای پرستاران به 9 نفر از مدیران خدمات پرستاری بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علو پزشکی زاهدان
در کارگاه توانمند سازی مدیران پرستاری با عنوان اصول و فنون مذاکره و مدیریت تعارض، با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان پروانه صلاحیت حرفه ای 9 نفر از مدیران خدمات پرستاری به نمایندگی از سایر پرستاران شاغل در بیمارستان های تحت پوشش این دانشگاه اعطا شد.
 ١٤:٣٦ - سه شنبه ٢٣ خرداد ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی/معاون بهداشتی دانشگاه در بازدید از مراکز بهداشتی درمانی چابهارتاکید کرد... تقویت نظام مراقبت بیماریها ی واگیر وتسریع در ثبت اطلاعات سلامت مردم در سامانه سیب
معاون بهداشتی دانشگاه به همراه معاون اجرایی ومدیران وکارشناسان گروه بیماریهای واگیر از مراکز بهداشتی درمانی چابهار بازدید کرد.
 ١٣:٤٠ - دوشنبه ٢٢ خرداد ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
توصیه های متخصص تغذیه با توجه به اعلام هواشناسی مبنی بر افزایش دما در روزهای پایانی هفته
در سال‌های اخیر با توجه به گرمای هوا، ماه رمضان، متفاوت با سال‌های دیگر شده است و تشنگی و گرسنگی، آزمون سخت روزه‌داری را سخت‌تر کرده است. گرمای هوا، تعریق را افزایش می‌دهد، لذا آب بدن را کم‌کرده و فرد را تشنه می‌کند.
 ١٣:٢٢ - دوشنبه ٢٢ خرداد ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
ورود100 دستگاه آمبولانس جدید به ناوگان اورژانس 115 استان سیستان و بلوچستان تا پایان سال 96 قطعی شد.
با ورود 100 دستگاه آمبولانس جدید به ناوگان مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی استان، تعداد آمبولانس های اضافه شده تا پایان سال 96 به رقم بی سابقه 147 دستگاه خواهد رسید.
 ١٤:٥٦ - يکشنبه ٢١ خرداد ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>

<< صفحه قبلی2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 صفحه بعدی >>