قابل توجه همکاران محترم خدماتی دانشگاه
درایام پرخیر و برکت ماه مبارک رمضان مراسم تجلیل از تلاش ها و زحمات همکاران خدماتی با حضور اعضاء محترم هیات رئیسه دانشگاه برگزار خواهد شد
 ١٠:١٤ - چهارشنبه ٣١ خرداد ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
استاندار سیستان و بلوچستان در جمع رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: اگر هدف از دستیابی به قدرت، خدمت به مردم باشد دلیلی برای بداخلاقی های سیاسی وجود ندارد.
 ١٤:٣٩ - سه شنبه ٣٠ خرداد ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
اطلاعیه شماره 3 ستاد بحران دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
پیرو اطلاعیه های قبلی به استحضار هموطنان عزیز می رساند در حال حاضر از مجموع ۷۲ نفر از شهروندان محترم خاش که از ساعت ۳:۰۰ بامداد امروز با علایمی مانند تنگی نفس، سردرد و حالت تهوع به بیمارستان امام‌خمینی(ره) این شهرستان مراجعه کرده اند
 ١٤:٢١ - سه شنبه ٣٠ خرداد ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
اطلاعیه شماره 2 ستاد بحران دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
به دنبال صدور اطلاعیه شماره 1 و با وجود آغاز روند کاهش شدت بوی استشمام شده در سطح شهر خاش به استحضار هموطنان عزیز می رساند تیم تخصصی درمان این دانشگاه نیز به خاش عزیمت نموده است. بیمارستان امام خمینی (ره) خاش نیز در حالت آماده باش کامل بوده و کادر درمان در محل کار خود حضور دارند. همچنین تجهیزات پزشکی مورد نیاز و از جمله دستگاه اکسیژن ساز بیمارستان نیز در سرویس خدمت قرار دارد.
 ٠٧:٤٠ - سه شنبه ٣٠ خرداد ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
اطلاعیه شماره ۱ ستاد بحران دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
 ٠٦:٥٨ - سه شنبه ٣٠ خرداد ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
همت جمعی از پزشکان، دندانپزشکان و داروسازان شهرستان سراوان برای اکرام ایتام و گسترانیدن سفره افطاری
به همت جمعی از پزشکان، دندانپزشکان و داروسازان شهرستان سراوان، سفره افطاری برای 700 نفر از ایتام و نیازمندان این شهرستان گسترانیده شد.
 ١٥:٠٠ - دوشنبه ٢٩ خرداد ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی/ارتقای کمی و کیفی اطلاعات سلامت مردم استان در سامانه سیب... روزانه 60 هزار خدمت در استان ثبت می گردد.
روند ثبت خدمات سلامت به صورت الکترونیک در دانشگاه علوم پزشکی دو برابر گردیده است به طوری که به صورت میانگین روزانه شاهد ثبت حدود 60 هزار خدمت در سامانه سیب هستیم.
 ١٤:١٧ - دوشنبه ٢٩ خرداد ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
تقدیر استاندار سیستان وبلوچستان از ریاست دانشگاه به جهت عملکرد خوب ومثبت در ایام نوروز 1396
درمراسمی که با هدف تقدیر وتجلیل از دست اندکاران سفرهای نوروزی برگزارشد، اززحمات دکتر محمودرضا میری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به جهت ارائه خدمات سلامت ، حضور فعال دانشگاه درستاد نوروزی استان و میزبانی شایسته از مسافران وگردشگران، توسط مهندس علی اوسط هاشمی استاندار سیستان وبلوچستان تقدیر شد.
 ١٥:٠٩ - يکشنبه ٢٨ خرداد ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
موفقیت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در مرحله انفرادی نهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور
دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مرحله انفرادی نهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را با موفقیت طی کرد و به مرحله گروهی راه یافتند
 ١١:٣٦ - يکشنبه ٢٨ خرداد ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
کمیته رسیدگی به امور خانواده های شاهد و ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تشکیل شد
به دستور رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در خصوص تشکیل کمیته ای برای رسیدگی به درخواست های خانواده های شاهد و ایثاگران، اولین جلسه این کمیته برگزار شد.
 ١١:٣٦ - شنبه ٢٧ خرداد ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>

<< صفحه قبلی1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 صفحه بعدی >>