اخبار > برگزاری مراسم تکریم و معارفه روسای پیشین و جدید بیمارستان علی بن ابیطالب(ع)زاهدان

.

خبــــر

در مراسمی با حضور هیئت رییسه دانشگاه ، جمعی از پزشکان و کارکنان،  سرپرست جدید بیمارستان علی بن ابیطالب (ع) زاهدان معرفی و از زحمات رییس پیشین تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی - دکتر محمود رضا میری رییس دانشگاه در این مراسم گفت: در عرصه سلامت، واژه ی تودیع واژه ای بیگانه است که نشان دهنده دید وسیع خدمتگزاران مردم در حوزه بهداشت ودرمان است.

وی با اشاره به آیه شریفه  ومن احیاها فکانما احیا الناس جمیعا، تصریح کرد: خداوند در آیات نورانی قرآن کریم ، سلامت را به عنوان یک معیار همواره به همه ما معرفی می کند و ما نباید به این مهم کم توجه باشیم.

وی در خصوص طرح تحول نظام سلامت نیز افزود: اجرای چنین طرح عظیمی در جهت ارتقاء مسائل بهداشتی، درمانی و آموزشی،  با هدف پاسخگویی به مطالبات هموطنان و دغدغه مقام معظم رهبری اجرا شد ، تا اولویت اول در تصمیم گیری های کلان کشور،  سلامت مردم باشد.

دکتر میری یکی از معضلاتی که پیش از این گریبان گیر مردم و مسئولین امر بود را ضعف زیر ساختها عنوان کرد و ادامه داد: اجرای 10 درصد از پروژه های عمرانی سلامت کشور در استان سیستان و بلوچستان نشان دهنده دید ویژه دولت تدبیر و امید به بخش بهداشت و درمان  است.

وی در پایان ضمن تقدیر از زحمات دکتر مشهدی در مدت تصدی ریاست بیمارستان، افزود: دکتر مشهدی تمام توان خود را در طبقی از اخلاص نهاد تا خدمات سلامت را به بهترین نحو به هموطنان ارائه کند.

همچنین دکتر مشهدی ضمن آرزوی توفیق خدمت برای سرپرست جدید بیمارستان،  گفت : امیدوارم با کسب توفیق از درگاه خداوند متعال بتوانم در حوزه درمان و آموزش علوم پزشکی به همشهریان و هم استانی های گرامی ارائه خدمت کنم.

دکتر صالحی نیز در این مراسم گفت: از خداوند متعال مدد میگیرم تا با تعامل سازنده و کمک همکاران بتوانیم نواقص احتمالی را برطرف نماییم و به ایده ال های مد نظردر نظام بهداشت و درمان برسیم.

در پایان این مراسم که درسالن اجتماعات بیمارستان برگزار شد، با اهداء لوح و هدایایی از زحمات و تلاشهای دکتر محمد علی مشهدی تقدیر و دکتر مسعود صالحی به عنوان سرپرست جدید بیمارستان علی بن ابیطالب (ع) زاهدان معرفی شد.

روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

تاریخ درج خبر : يکشنبه ١٨ تير ١٣٩٦ ٢٣:٣٣