اخبار > روابط عمومی/طی چند روز آینده ...راه اندازی کلینیک ویژه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بعنوان یکی از بزرگترین نمادهای طرح تحول سلامت در استان سیستان وبلوچستان

به گزارش روابط عمومی: دکتر جمشید اردونی معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در حاشیه بازدید از کلینیک ویژه دانشگاه خبر داد:

در چند روز آینده مردم استان شاهد بهره برداری یکی از بزرگترین نمادهای طرح تحول سلامت در استان سیستان وبلوچستان خواهند بود .

وی ادامه داد:عملیات ساخت این پروژه بزرگ با مساحت 3100 متر مربع  از محل اعتبارات طرح تحول سلامت از ابتدای سال 95 در شهر زاهدان اغاز گردید ودر حال حاضر عملیات ساختمانی ان به پایان رسیده است.

دکتر اردونی هدف از ساخت این کلینیک تخصصی وفوق تخصصی را عملیاتی کردن اهداف طرح تحول سلامت  وکمک به اقتصاد خانواده ها عنوان کرد وافزود یکی از اهداف طرح تحول سلامت کاهش هزینه ها از جیب مردم است که با راه اندازی این مرکز تمامی مردم استان به بالاترین خدمات تخصصی وفوق تخصصی با تعرفه دولتی دسترسی خواهند داشت.

لازم به ذکر است :با پیگیریهای معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه از مرداد 95 عملیات ساخت این پروژه شدت یافت ودر حال حاضر به اتمام رسیده است وبزودی بهترین خدمات سلامت به مردم ارائه خواهد شد.

امتحانی18 تیر96

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان