اخبار > روابط عمومی/وزیر بهداشت در جمع داوطلبان سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عنوان کرد:با افتخار می گویم که داوطلب سلامت هستم.

وزیر بهداشت در سفر به زاهدان در جمع داوطلبان سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان حضور یافت  واز خدمات ارزشمند این قشر به مردم تقدیر کرد.

دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی در سفر یک روزه به زاهدان ودر حاشیه افتتاح مراکز خدمات جامع سلامت در مراسم  داوطلبان سلامت حضور یافت وضمن تقدیر از خدمات ارزشمند این قشر زحمتکش اظهار داشت :هدف همه دست اندرکاران نظام سلامت ارتقای سلامت مردم عزیز ایران است وداوطلبان سلامت نمونه بارز همدلی ومشارکت در عرصه سلامت هستند.

وی خاطر نشان کرد :داوطلبان سلامت در زمینه مشارکت مردم در برنامه های سلامت  نقش بسزایی رادر کشور  ایفا کرده اند ودانشگاه زاهدان با کمک داوطلبان سلامت بومی و منطقه ای به موفقیتهای زیادی در مسیر ارتقای سلامت مردم دست یافته است .

دکتر طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان  نیز در این مراسم اظهار داشت :حدود 10 هزار داوطلب سلامت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با تیم های سلامت با هدف اطلاع رسانی به مردم وپیشگیری از بیماریها بصورت خودجوش همکاری ومشارکت می کنند.

وی ادامه داد :داوطلبان سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در برنامه هایی شامل واکسیناسیون کودکان زیر 5 سال ،پیشگیری از مرگ مادران باردار ،مالاریا،سل والتور وتالاسمی در مناطق دورافتاده وحتی شهر زاهدان مشارکت چشمگیری  داشته اند.

لازم به ذکر است: در این مراسم از 5 نفر از داوطلبان نمونه  سلامت دانشگاه زاهدان با حضور وزیر بهداشت واستاندار با اهدای لوح تقدیر وجوایزی تقدیر گردید .

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

تاریخ درج خبر : پنج شنبه ٢١ ارديبهشت ١٣٩٦ ٢٠:٠٦