دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

اخبار > فعالیت تمامی 22 داروخانه شبانه روزی شهر های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در طول تعطیلات نوروز

خبــــــر

معاون غذا و داروی دانشگاه:

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: جهت رفاه حال هم استانی های گرامی و مسافرین نوروزی و با هدف رفع نیازهای دارویی وتسهیل دسترسی به دارو و لوازم آرایشی و بهداشتی در طول ایام تعطیلات سال نو، تمامی داروخانه های شبانه روزی در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان فعال می باشند.

به گزارش روابط عمومی- دکتر فرزانه فرجیان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: در ایام تعطیلات نوروزی در مناطقی که با تراکم مسافر نوروزی مواجهیم و احتمال می دهمیم داروخانه های شبانه روزی موجود تکافوی نیازهای مراجعان را نمی دهد  تعدادی از داروخانه های روزانه نیز بصورت کشیک، آماده خدمات رسانی هستند.

وی ادامه داد: تعداد 13 باب داروخانه شبانه روزی در زاهدان، 3 باب در خاش، 3  باب در سراوان و 2 باب در چابهار و یک باب در  کنارک در این ایام  فعال می باشند.

معاون غذا و داروی دانشگاه گفت: علاوه بر این 9 باب داروخانه روزانه در سراوان و 17 باب هم در چابهار و کنارک فعال خواهند بود.

وی همچنین به فعالیت داروخانه ویژه دانشگاه در این ایام اشاره و تصریح کرد: برای تامین اقلام دارویی بیماران خاص، در روزهای تعطیل از ساعت 8:00 و در روزهای غیرتعطیل از ساعت 7:30 صبح تا ساعت 13 آماده ارائه خدمات می باشد.

وی همچنین افزود:هم استانی های گرامی و میهمانان نوروزی می توانند سوالات و مشکلات خود را در زمینه دارو، فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی از طریق سامانه کشوری 190 و یاتلفن های33228882 مرکز رسیدگی وپاسخگویی به شکایات وکمبودهای دارویی و مشاوره دارویی،33228883 مرکز رسیدگی وپاسخگویی به شکایات غذایی،آرایشی وبهداشتی و 33216109 مرکز رسیدگی وپاسخگویی به شکایات اقلام سلامت محورقاچاق با کارشناسان مربوطه درمیان بگذارند.

دکتر فرجیان همچنین به بیماران و مسافران نوروزی توصیه کرد: به منظور حفظ سلامت و ایمنی خود و همراهان در طول سفر، دارو و مواد غذایی و بهداشتی مورد نیاز خود را حتماً از داروخانه ها و مراکز مجاز عرضه این اقلام تهیه و در هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضای محصول، پروانه ساخت و وجود نشان سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت و درمان بر روی بسته بندی محصول دقت کنند.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

1396/12/22

آغاز به کار همایش کشوری پیوند اعضا با هدف ترویج فرهنگ اهدای عضو در استان سیستان وبلوچستان
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همراه خیرین سلامت برای انجام اعمال جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان امام علی (ع) بجنورد
برگزاری مرحله کشوری بخش کتبی بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
معاون فنی مرکز بهداشت استان عنوان کرد: آموزشهای عملی بصورت ایفای نقش، لازمه ارتقای مهارت ارائه دهندگان خدمات سلامت سطح یک
پیشنهاد معاون امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به صدا و سیمای مرکز استان؛ نذر سلامت با هدف ارتقاء سواد و شاخص های سلامت در استان
موفقیت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در کسب سه مدال، در دهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور
بازدید معاون غذا و دارو دانشگاه از داروخانه های شبانه روزی زاهدان
اختصاص دو درصد سود سالیانه یک مجموعه صنعتی با مدیریت یک هم استانی مقیم مشهد به مجمع خیرین سلامت استان سیستان و بلوچستان
کمک خیرین در افزایش سواد سلامت یکی از نیاز های بزرگ برای توسعه سلامت و پیشگیری از بیماری ها
همه باید برای کاهش آلام بیماران و ارتقاء سلامت در استان سیستان و بلوچستان دست در دست هم دهیم
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در همایش بزرگ هم استانی های مقیم خراسان رضوی:
..............................
اجرای راند دوم عملیات سمپاشی مالاریا در شهرهای سوران وسراوان ...سم پاشی 80 کانون پرخطرمالاریا
سیستان و بلوچستانی های مقیم مشهد هم پیمان با هم برای کاهش آلام بیماران نیازمند و ارتقاء زیرساختهای بهداشتی و درمانی
معاون بهداشتی دانشگاه درنشست مشترک با مدیر کل زندانهای استان: لازمه تحقق عدالت در سلامت ارائه خدمات سلامت برابر به همه افراد چه در زندان ،چه در نقاط دوردست وشهرها ومراکز استانهاست .
انتصاب دکتر مریم زابلی مدیر گروه سلامت جمعیت دانشگاه بعنوان مشاور مدیرکل سلامت جمعیت وخانواده ومدارس وزارت بهداشت
دکتر سید محمد هاشمی شهری در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری برای کاهش آسیب های اجتماعی؛
از پیشنهادات و نظرات رسانه ها و جامعه خبری با ارائه راهکار سازنده استقبال می کنیم
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت بیلری خاش : ارتقای کمی وکیفی خدمات سلامت درهمه مناطق استان از برنامه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان