دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

اخبار > مطب های مستقر در کلینیک ویژه به منزله مطب های شخصی پزشکان است که حق ویزیت درآن با تعرفه دولتی اخذ می شود

خبـــــر

مطب های موجود در کلینیک عدالت به منزله مطب های شخصی با حق ویزیت دولتی است و متخصصان همانند کلینیک های شخصی خود می توانند نیروهایی را جهت انجام امور جاری به کار گیرند که از قابلیت های مناسب جهت ارائه خدمات به مراجعین برخوردار باشند.

به گزارش روابط عمومی- دکتر محمودرضا میری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در دیدار با اعضای هیئت مدیره و جمعی از کارکنان کلینیک عدالت زاهدان گفت: پزشکان شاغل در این کلینیک می توانند با تشکیل شرکت تعاونی و بهره مندی از تسهیلات بانکی برای خرید تجهیزات سرمایه ای اقدام کنند.
وی گفت: اجرای قانون تمام وقتی از مسائل مورد توجه دانشگاه بوده است به طوری که حتی با وجود آماده نبودن ساختمان، دانشگاه خود را ملزم به راه اندازی کلینیک ویژه در ساختمانی استیجاری کرد و پس از حدود یکسال کلینیک ویژه عدالت به ساختمان جدید منتقل شد.
وی با تاکید بر ایجاد فضای باز در مشارکت همه تحصیل کردگان رشته های علوم پزشکی در راستای ارتقاء خدمات رسانی به هم استانی ها افزود: باید برای راه اندازی داروخانه و آزمایشگاه فرصت را برای شرکت های تعاونی با مدیریت فارغ التحصیلان جوان این دانشگاه، فراهم کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت:علاوه بر این، باید شرایط به گونه ای باشد که با دریافت نظرات مراجعان، در راستای جلب بیش از پیش رضایت آنان اقدام شود به همین منظور شماره تلفن ها و صندوق هایی برای جمع آوری نظرات باید د نظر گرفته شود.
وی همچنین به ضرورت تلاش در راستای ارتقاء فرهنگ علم و فرهنگ سلامت همزمان با ارتقاء علم اشاره و تاکید کرد: فرهنگ جامعه باید از دانشگاه نشات بگیرد و برای تلاش در این زمینه نیاز به جایگاه نیست و تنها مسئولیت پذیری کافی است.
در این دیدار دکتر علیدادی عضو هیئت مدیره کلینیک عدالت گفت: ماهیانه بیش از 14 هزار بیمار در این کلینیک به صورت سرپایی ویزیت می شوند و خوشبختانه مجموعه کارکنان، خود را موظف به حسن خلق و تامین رضایتمندی مراجعان می دانند.
در این جلسه حاضران در خصوص تقویت سیستم نوبت دهی، تقویت بنیه مالی کلینیک ویژه، استفاده از نظرات مراجعان در ارتقاء خدمات مطالبی را مطرح کردند.
گفتنی است: مقرر شد جلساتی با حضور اعضای هیئت رئیسه در این کلینیک به صورت منظم برگزار شود.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

نسخه قابل چاپ 1396/10/24|Slider, News|١٧٢٤٦

میزان دسترسی هموطنان عزیز به خدمات درمانی با حضور پزشکان متخصص در مراکز تازه تاسیس افزایش می یابد
تمدید مهلت ارسال مقالات همایش ملی روانشناسی و آسیب های روانی –اجتماعی
کارگاه مداخلات روانشناختی در درمان خیانت های زناشوئی در حاشیه همایش ملی روانشناسی و آسیب های روانی –اجتماعی
اطلاعیه اداره رفاه دانشگاه
اطلاعیه معاونت غذا و دارو دانشگاه
پایان کار بیست وسومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران در چابهار
گزارش تصویری از بیست و سومین کنگره ملی و دومین کنگره بین المللی فیزیولوژی و فارماکولوژی
برگزاری دو سمپوزیوم دانشجویی در دومین کنگره بین المللی و بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران برای اولین بار در طول 22 دوره گذشته
قابل توجه اعضاء محترم هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان گرامی
تاکید بر تکمیل چرخه درمان بیماران در کنارک و کاهش مراجعات مردم به چابهار و زاهدان
تعدادی از پیشکسوتان انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران در چابهار مدرسه می سازند
حضور مجازی استاد دانشگاه هوستون آمریکا در دومین کنگره بین المللی و بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
بازدید بیش از 1000 نفر از از نمایشگاه تجهیزات پزشکی وصنایع دستی استان سیستان وبلوچستان در حاشیه محل برگزاری کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی چابهار
آغاز دومین کنگره بین المللی و بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران با حضور محققان, اساتید, اعضای هیئت علمی و دانشجویان داخل و خارج از کشور
روابط عمومی/ همایش استانی سلامت عابران پیاده با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وپلیس راهور استان ....رونمایی از دو طرح سفیر سلامت دانش آموزی وهمیار پلیس وسفیر سلامت سرباز برای اولین بار درکشور
روابط عمومی/معاون فنی مرکز بهداشت استان در مراسم نماز جمعه مهرستان عنوان کرد: نزدیک به نیمی از پروژه های مصوب سفر وزیر بهداشت در مهرستان به بهره برداری رسیده است.
اعلام لیست مقالات پذیرفته شده در همایش ملی روانشناسی و آسیب های روانی –اجتماعی
پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت 22 بهمن ماه
روابط عمومی/ارتقای سلامت زندانیان از برنامه های ویژه طرح تحول سلامت...تقدیرمعاون سلامت زندانهای کشور از معاون بهداشتی دانشگاه به دلیل ارائه خدمات سلامت به زندانیان استان
روابط عمومی/صعود تیم کوهنوردی معاونت بهداشتی دانشگاه به قله 3211 متری بینالود به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران