دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

اخبار > ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در شرقی ترین موکب ایران ادامه دارد

ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در شرقی ترین موکب ایران ادامه دارد

امروز ۸۳۲۰ زایر پاکستانی پس از عبور از مرز میرجاوه خدمات بهداشتی و واکسیناسیون را دریافت کردند.

به گزارش روابط عمومی دکتر محمود رضا میری رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این خصوص گفت: از نخستین ساعات فعالیت پایانه مرزی میرجاوه در صبح امروز شنبه تا لحظه مخابره این گزارش، 8 هزار و 320 زائر در بدو ورود به کشور از لحاظ مسائل بهداشتی مورد غربالگری قرار گرفتند و واکسیناسیون پولیو نیز برای همه این عزیزان انجام شد.

وی ادامه داد: با احتساب آمار امروز، از ابتدای آبان ماه امسال تعداد 25 هزار 790 نفر زائر پاکستانی که از مرز میرجاوه وارد خاک کشورمان شده اند  خدمات بهداشتی را دریافت کرده اند و این رقم معادل ۱۰۰ درصد زوار عزیز می باشد.

وی با بیان اینکه بیماریابی، واکسناسیون، سم پاشی، گند زدایی محل های اسکان، نظارت بر کلر زنی آب و مواد غذایی توزیع شده و نظارت بر جمع آوری و دفع صحیح پسماندها از جمله اقدامات بهداشتی است که در محل توقف و اسکان این زائرین انجام می شود تصریح کرد: در حال حاضر دو درمانگاه در پایانه مرزی میرجا ه فعال شده و از مجموع افرادی که برای ویزیت به درمانگاه  مراجعه کردند 36 نفر برای دریافت درمان تکمیلی به بیمارستان اعزام شدند که 2نفر آنان خانم باردار بودند.

وی افزود: شناسایی موارد ابتلا به بیماری هایی مثل مالاریا و التور از دیگر اقداماتی است که در بدو ورود برای زایرین عزیز انجام می شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان  با بیان اینکه خدمت به زائران و سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) افتخار و سعادتی بزرگ است گفت: تا آخرین نفر از زائرینی که قصد عزیمت به عتبات عالیات را داشته باشند تمامی خدمات بهداشتی و درمانی را دریافت خواهند کرد.

روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

1396/08/13

انتصاب جناب آقای دکتر محمد قره بگلو بعنوان سرپرست بیمارستان رازی سراوان
قابل توجه اعضاء محترم هیئت علمی
روابط عمومی /در سومین روز از هفته سلامت ،راه اندازی پایگاه سلامت امید در زندان زاهدان ...تاکید رئیس دانشگاه بر ارائه خدمات مطلوب سلامت به زندانیان
گزارش تصویری / عیادت رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و اعضاءهیئت رئیسه از بیماران و تبریک به همکاران به مناسبت هفته سلامت
به مناسبت سالگرد میلاد بزرگ سردار دشت کربلا و الگوی جانبازان انقلاب اسلامی، مراسم گرامیداشتی با دعوت از جانبازان مکرم و خانواده های بزرگوارشان برگزار شد.
روابط عمومی/ راه اندازی کتابرانه های سلامت در اتوبوسهای دانشگاههای زاهدان ابتکاری جدید در مسیر ارتقای سواد سلامت
در دومین روز هفته سلامت صورت گرفت :راه اندازی دانشگاه نسل سوم مجازی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای اولین بار در کشور
انجام مشاوره تغذیه رایگان در کلینیک های تغذیه بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
مصوبات شورای سیاستگزاری پژوهش و فناوری سال 97 اعلام شد.
سنجش سلامت 600 دانش آموز بی بضاعت و بی سرپرست، توسط کانون خیریه CPR مهرورزی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
پی نوشت خدمت
روابط عمومی/ آغاز برنامه های هفته سلامت از امروز در استان سیستان و بلوچستان... بهره مندی بیش از 400 هزار دانش آموز استان از خدمات رایگان سلامت دهان ودندان در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/تقدیر ریاست دانشگاه از فعالان بسیج سلامت نوروزی در اولین روز هفته سلامت