دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

اخبار > ارائه خدمات درمانی و ویزیت سرپایی در پایانه مرزی میرجاوه ادامه دارد، ویزیت ۴۵۰۰ نفر از زوار اربعین حسینی در مرز میرجاوه

ارائه خدمات درمانی و ویزیت سرپایی در پایانه مرزی میرجاوه ادامه دارد،

ویزیت ۴۵۰۰ نفر از زوار اربعین حسینی در مرز میرجاوه

از ابتدای ورود زوار اربعین حسینی تا کنون ۴۵۱۲ مورد ویزیت سرپایی در پایانه مرزی میرجاوه به این عزیزان ارائه شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اعلام این مطلب گفت؛ علاوه بر  خدمات ویزیت سرپایی به زوار مصدوم، مجروح و یا ببمار، خدمات بهداشتی، واکسیناسیون و غربالگری سلامت نیز برای تمامی میهمانان ارجمند جمهوری اسلامی ایران و زوار عزیزی که از این پایانه وارد کشور می شوند ارائه می شود و تا کنون ۱۷۴۹۰ مورد واکسیناسیون فلج اطفال در پایانه مرزی میرجاوه انجام شده است.

دکتر محمود رضا میری افزود؛ در چند روز اخیر شاهد اوج ورود زوار عزیز از کشورهای همسایه به مرز میرجاوه بودیم و در این مدت حجم  و دامنه فعالیت مرکز سلامت مستقر در پایانه میرجاوه با حضور همکاران پزشک، پرستار، ماما، کارشناس بهداشت محیط، کارشناس بیماری ها و همکاران بهورز به نحو قابل توجهی افزایش یافته است.

دکتر میری صبح امروز جمعه ۱۲ آبان ماه در مصاحبه با خبرنگار وبدا گفت: در  ۲۴ ساعت گذشته  بیش از ۲۱۰ مورد ویزیت سرپایی در پایانه مرزی میرجاوه صورت گرفته است که ۱۰ نفر از این افراد جهت دریافت خدمات تخصصی توسط آمبولانس های مستقر در محل به بیمارستان دارالشفای میرجاوه منتقل شده اند. همچنین در این مدت ۴ نفر از این زوار عزیز به بیمارستان های زاهدان اعزام شده اند.

دکتر میری افزود؛ در شبانه روز گذشته ۳۸۱۰ نفر از زواری که واردکشور شده اند واکسن و خدمات مراقبت و غربالگری بهداشتی را دریافت کرده اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ضمن تاکید برآمادگی این دانشگاه برای استقبال از زوار اربعین حسینی از کشورهای همجوار گفت: برنامه منظمی برای حضور اعضا هییت رئیسه و مدیران ستادی دانشگاه در محل تردد و اسکان زوار اربعین حسینی در زاهدان و میرجاوه تنظیم شده است و در زمان اوج تردد زوار، معاونین دانشگاه نیز به منظور مدیریت خدمات در محل مستقر می شوند.

وی با قدردانی از تلاش های خالصانه و شبانه روزی کارکنان نظام سلامت گفت: در حال حاضر علاوه بر یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و سه دستگاه آمبولانس از دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، یک دستگاه آمبولانس از دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر ، یک دستگاه آمبولانس از هلال احمر نیز در مرز میرجاوه استقرار دارند و معاونت بهداری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز علاوه بر مشارکت جدی در تامین نیازهای تخصصی، نیروی انسانی، دارو وتجهیزات، دو دستگاه آمبولانس شامل یک دستگاه اتوبوس آمبولانس به پایانه مرزی اعزام نموده است.

همچنین اتوبوس آمبولانس دانشگاه علوم پزشکی زابل نیز تا دقایقی دیگر در محل زائر سرای امام رضا(ع)زاهدان مستقر خواهد شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به آماده باش کامل پایگاه های اورژانس از مرز میرجاوه تا زاهدان و از زاهدان تا مرز استان های همجوار گفت؛ بیمارستان های تابعه دانشگاه نیز در آماده باش بسر می برند و از دو زایر پاکستانی که در بخش های ویژه (ICU و CCU)بستری بوده اند تا کنون یک نفر مرخص شده است.

دکتر میری با تشکر از مشارکت داوطلبان مردمی که برای ارایه خدمات درمانی به جمع کارکنان نظام سلامت پیوسته اند گفت: بر اساس چارچوب های اداری و سازمانی، ارائه هرگونه خدمات درمانی بر عهده مجموعه دانشگاه های علوم پزشکی و هلال احمر است اما در مقطع اربعین حسینی، روحیه میهمان نوازی مردم استان و مسئولیت پذیری سایر نهادها و ارگان ها و در راس آنها بسیج جامعه پزشکی و معاونت بهداری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به کمک سامانه بهداشت و درمان استان آمده است.

دکتر میری افزود: تمامی عزیزان و یا همکارانی که قصد دارند در قالب خادمین افتخاری در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به زوار اربعین مشارکت داشته باشند می توانند به مرکز بهداشت شهرستان زاهدان و شبکه بهداشت و درمان شهرستان میرجاوه مراجعه کرده و یا با شماره تلفن ۰۵۴۳۳۲۱۳۶۱۰ تماس حاصل نمایند.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

1396/08/12

انتصاب جناب آقای دکتر محمد قره بگلو بعنوان سرپرست بیمارستان رازی سراوان
قابل توجه اعضاء محترم هیئت علمی
روابط عمومی /در سومین روز از هفته سلامت ،راه اندازی پایگاه سلامت امید در زندان زاهدان ...تاکید رئیس دانشگاه بر ارائه خدمات مطلوب سلامت به زندانیان
گزارش تصویری / عیادت رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و اعضاءهیئت رئیسه از بیماران و تبریک به همکاران به مناسبت هفته سلامت
به مناسبت سالگرد میلاد بزرگ سردار دشت کربلا و الگوی جانبازان انقلاب اسلامی، مراسم گرامیداشتی با دعوت از جانبازان مکرم و خانواده های بزرگوارشان برگزار شد.
روابط عمومی/ راه اندازی کتابرانه های سلامت در اتوبوسهای دانشگاههای زاهدان ابتکاری جدید در مسیر ارتقای سواد سلامت
در دومین روز هفته سلامت صورت گرفت :راه اندازی دانشگاه نسل سوم مجازی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای اولین بار در کشور
انجام مشاوره تغذیه رایگان در کلینیک های تغذیه بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
مصوبات شورای سیاستگزاری پژوهش و فناوری سال 97 اعلام شد.
سنجش سلامت 600 دانش آموز بی بضاعت و بی سرپرست، توسط کانون خیریه CPR مهرورزی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
پی نوشت خدمت
روابط عمومی/ آغاز برنامه های هفته سلامت از امروز در استان سیستان و بلوچستان... بهره مندی بیش از 400 هزار دانش آموز استان از خدمات رایگان سلامت دهان ودندان در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
روابط عمومی/تقدیر ریاست دانشگاه از فعالان بسیج سلامت نوروزی در اولین روز هفته سلامت